Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Mange mennesker har efterhånden lagt Internet Explorer som browser på hylden. Der er ikke længere ret mange, der kan se det som det bedste valg, når det kommer til browser på sin computer. De fleste mennesker får association til første gang, de brugte en computer, hvor det generelt ikke var så flot visuelt. Det var ganske enkelt rodet at se på. Men nu er mange af de ting, som den generelle computerforbruger ikke brød sig om, ændret. Internet Explorer er nu igen med i konkurrencen om at være en god browser – som folk faktisk gerne vil benytte i deres dagligdag.

 

Design: Fra rodet til simpelt

Som nævnt, er der formentlig mange, der forbinder Internet Explorers design med noget rod, der ikke var særlig kønt at se på. Dette har de forsøgt at lave om på, så det nu er blevet til at se på. Download Explorer og bliv helt forbavset af at se på det, da der i den grad er sket nogle forandringer siden første gang, du så det. Designet passer til både computere, tablets og smartphones. Det vil sige, at du ikke kommer til at få en oplevelse af, at skærmen ikke passer til din smartphone. Du vil i stedet kunne bruge systemet uden problemer.

Der er blevet lavet en del i designet, hvor du let kan finde de hjemmesider, som du besøger ofte. Dette fremkommer i små firkanter, når du starter Internet Explorer op. Det ser rigtig godt ud, men det er også en rigtig fin funktion. På den måde kan du meget lettere komme hurtigt i gang med det, du skal.

 

Brugervenlighed: Find let rundt

På grund af designet er det også blevet en del lettere at finde rundt i browseren. De fleste vil uden problemer kunne finde de ting, som de søger på meget kort tid. Det skyldes eksempelvis de små firkanter, der viser, hvilke hjemmesider, du bruger mest. Det er visuelt blevet meget lettere at finde rundt i. Den nye version af Internet Explorer indeholder eksempelvis heller ikke de mange pop-ups og dialogbokse. Disse er blevet sparet væk i den nye version, så både hastigheden og designet kunne blive opdateret til den bedre side. Du kan måske blive bange for, at nogle ag de gode funktioner er forsvundet med det simple design og brugervenlighed. Det er de ikke, de er bare ikke til gene, når du først tænder op for browseren. Du kan i stedet finde dem ved at gå lidt mere på opdagelse. På den led er det blevet en smule mere svært at bruge browseren, men der er kommet noget godt ud af det på den anden side.

 

Sikkerhed: Hjælp til sikker adfærd på internettet

Du får nu noget hjælp fra din browser med at bevæge dig sikkert rundt på internettet. Internet Explorer oplyser dig om, at en hjemmeside er risikabel, hvis det er tilfældet. Det vil sige, at den lige spørger dig en gang, om du er sikker på, hvorvidt du vil gå ind på den pågældende hjemmeside. På den måde kan du blive bevidst om, hvis der er en hjemmeside, som muligvis kan indeholde virus, som du ikke vil have over på din egen computer.

Du vil ligeledes blive underrettet, hvis du er ved at hente en fil ned på din computer, som indeholder virus. Dermed kan Internet Explorer nu hjælpe dig med at være på internettet, uden at du får noget skidt spyware eller software over på din computer.

 

Gode anmeldelser

Måske kan denne artikel lyde til at rose Internet Explores nye version lidt for meget. Det er dog ikke kun her, du vil finde ros om den nye version. Download.com's anmeldelse udtrykker også en stor begejstring for den nye version, som har rettet op på mange af de ting, som der manglede ved Internet Explorer. Du kan dermed sagtens finde udtalelser fra flere eksperter på området, hvis du gerne vil gøre dig selv lidt klogere på den nye version af den gamle browser.

Du kan uden tvivl også få noget ud af bare at kigge lidt på det hele selv. Det kan nok give dig det aller bedste blik på, hvordan det hele er blevet. Du kan trods alt høre nok så mange gode eller dårlige anmeldelser, men i sidste ende betyder det mest, hvad du selv synes om det. På den kan du let finde ud af, om det er noget, du selv vil bruge i fremtiden. Måske vil du være enig med de mange gode ting, der er blevet sagt om denne helt nye version.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...