Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Uanset hvilken indretningsstil vi hver i sær har, så ønsker vi alle at føle os hjemme i vores lejlighed, og vi håber, at vores hjem emmer af personlighed. Der er dog flere af os, som synes, at vores hjem sagtens kunne være hyggeligere, og hertil hører overvejelserne angående indretning. Er du en der godt kunne bruge nogle indretningstips til at gøre dit hjem endnu mere hyggeligt? Så læs med her.

Grønne planter
At tage naturen ind i hjemmet har siden gammel tid spillet en stor rolle for indretningen.
Grønne planter kan virkelig gøre ens hjem mere hyggeligt og levende. Hvis du ikke har blomster i dit hjem, så vil du opleve, hvor stor en forskel grønne planter og blomster kan gøre. Er du ikke god til at huske at vande blomster, eller er du bare træt af konstant at skulle handle nye ind, så er kunstige blomster måske vejen for dig. Kunstige blomster har i mange år været udskældt og sat i skammekrogen. Men i dag er det mere moderne at benytte kunstige blomster. Det kan sagtens gøres stilfuldt. Der er efterhånden mange kunstige blomster, hvor man skal kigge nøje efter for at se, at de er falske. Kunstige blomster kan fås til billige penge, eller lidt dyrere udgaver. Designeren Abigail Ahern tager eksempelvis flere hundrede kroner for sine smukke kunstige buketter. Et billigere eksempel ses i henhold til Ikea, som med deres brede sortiment af stilke og blomster fra 5 kr,- og op, faktisk overrasker positivt i kvalitet.

Hvis du ønsker at indrette med kunstige blomster, så er der ting, du kan gøre for at få dem til at syne mere naturtro.
Står buketterne i en gennemsigtig vase, så hæld lidt vand i, som du ville have gjort, hvis det var naturlige blomster. Husk at støve dem af jævnligt, for støv kan let afsløre blomsternes oprindelse.

Træt af billeder på væggen?
Billedvæggen har med kunst, fotos og minder været særdeles populært i indretningen, men hvis du trænger til et nyt pust, er der her inspiration at hente.
Du kan eksempelvis bruge din hobby, og udstille den på væggen. Fx yndlingsmagasiner som står flot på en hylde, egne kreationer, eller nogle af børnenes tegninger. Spejle kan ligeså dekorere væggen. Det kunne eksempelvis være ét stort og flot et, eller et der er mere kunstnerisk udformet i en sjov form.
Er du vild med planteideen fra før, så kan det være du skal have en grøn plante der flugter langs væggen. Dette er en smuk og organisk måde at dekorere et større stykke væg.

Rejser du meget? Tag dine rejser med hjem
Er du typen som rejser meget? Når du er på rejse, så køb dig en souvenir med hjem, som kan pynte. Det vækker minder, og det er personligt: det er in!
Hvis du elsker at rejse, og ofte gør det, så køb dig et kæmpe verdenskort, som kan pryde væggen. Her kan man få verdenskort, hvor det er muligt at markere de lande og steder, du har besøgt. Skal du næste vinter eksempelvis booke vinterferie i Norge, så har du endnu et sted at krydse af på dit nye verdenskort. Ikke nok med at det ser godt ud i indretningen, så er det hyggeligt og vækker gode minder.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...