Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Har du et ekstra værelse derhjemme, som ikke bliver brugt til andet end opbevaring, men går egentlig med en lille drøm om at bruge dette værelse som et hjemmekontor? Så er du kommet til det helt rigtige sted. For nogle kommer indretningen af stuen og soveværelset i første række, men man bør ikke undervurdere virkningen af et velindrettet kontor.

Arbejde fylder i dag meget hos mange danskere, og man kan næsten ikke undgå at bruge noget af sin tid derhjemme på at nå vigtige deadlines og andre praktiske arbejdsorienterede ting. Derfor er det altså vigtigt, at du gjort dig nogle tanker omkring, hvordan indretningen af dit kontor skal være, inden du kaster dig over arbejdet.

Alle har desuden forskellige præferencer og behov, når det kommer til indretning, og det er derfor vigtigt, at dit nye arbejdshjørne afspejler din personlige stil, så du hver dag bliver inspireret på ny, når du arbejder. Er du alligevel lidt i tvivl om, hvordan du skal gribe indretningen af hjemmekontoret an, har vi nedenfor beskrevet et par tips, som du kan drage inspiration fra.

 

Gode møbler

Ved indretningen af et hjemmekontor er det først og fremmest vigtigst at fokusere på de funktionelle elementer. Et stort og rummeligt skrivebord, hvor der er plads til din computer, bøger m.m. og en kontorstol, som du kan sidde behageligt i, er uundværlige elementer, når du indretter dit kontor. Gode og solide møbler er en investering, som vil gavne dig på længere sigt. Disse er med til at danne de fysiske rammer for dit nye arbejdshjørne, hvor du højst sandsynligt jævnligt kommer til at tilbringe mange timer.

 

Less is more

Er nipsting nødvendige? Hvad med belysningen? Det er blot få af de spørgsmål, som mange stiller sig, når et kontor skal indrettes, da det adskiller sig meget fra de andre gængse værelsestyper i et hjem. Det er helt op til dig, hvad du synes, der skaber rammerne for et stemningsfyldt og hyggeligt indrettet kontor. I den forbindelse er der dog et par ting, som du alligevel ikke kan komme udenom.

  • Den rette belysning er vigtig, når du arbejder. Alt afhængig af, hvordan dit hjemmekontor er placeret i forhold til det naturlige lysindfald, kan det være nødvendigt med et par lamper, som er med til at skabe et hyggeligt indtryk. Du kan f.eks. vælge at investere i en flot flowerpot lampe fra Verner Panton, som kan stå og pryde dit skrivebord. Der findes flere måder, hvorpå du kan skabe den rette atmosfære med veludvalgte lamper, som passer til din personlige stil.
  • Grønt er altid godt! Planter er gode for indeklimaet, og det er derfor en rigtig god idé at indrette sit kontor med et par enkelte grønne planter. Desuden er planter også med til at skabe liv, og fungerer også som en form for pyntegenstand, der bidrager til en stemningsfyldt atmosfære. 

Indretningen af et hjemmekontor skal både være praktisk, men også inspirerende. Funktionelt praktiske elementer som f.eks. lamper og møbler, kan altså også have en inspirerende virkning, når de afspejler din personlige indretningsstil.

Vi håber, at du med denne artikel er blevet inspireret til kontorindretningen.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...