Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Du har sikkert prøvet at stå i den situation, at du bare har ingen idé om, hvad du kan give en person i gave. Det kan være én, du ikke kender så godt, og derfor har svært ved at vide, hvad denne person kunne interessere sig for. Det kan dog også sagtens være én, du har et nært forhold til, men som simpelthen bare har alt det han eller hun har brug for. Hvad gør man så? Der vil altid være nogle ting, som alle mennesker kan bruge noget mere af. Penge er for eksempel altid en sikker vinder, men hvis man gerne vil give noget lidt anderledes, giver vi her nogle bud på, hvad man kunne give i gave til dem, der har alt.

Forsikringer

Den mest passende gave til en studerende vil f.eks. være en forsikring, da dette ofte kan være dyrt, hvilket resulterer i at studerende ofte ikke vil bruge penge på det, selvom det er nødvendigt. Nogle af de vigtigste forsikringer at have, er ulykkesforsikringen, indboforsikringen og sygeforsikringen. Ulykkesforsikringen er vigtig, hvis man skulle risikere at komme til slemt til skade f.eks. i et cykeluheld. Indboforsikringen er vigtig, hvis den studerende skulle få indbrud og alle de ting med størst værdi bliver stjålet. Det kan f.eks. være fjernsynet eller den dyre computer, som den studerende havde brugt sin opsparing på, der risikerer at blive stjålet. Det vil derfor være svært at erstatte med den lille SU, som den studerende har til rådighed. Sommetider kan det være godt at have en rejseforsikring også, hvis den studerende f.eks. skal på udlandsophold. Hvis den studerende tilmed har en bil, vil det desuden være vigtigt, at have en billig bilforsikring.

De små hverdagsting

Jo mere voksen man bliver, jo mere ønsker man sig nogle af de mere praktiske hverdagsting, som man ikke selv gider at bruge penge på. Det kan f.eks. være en masse nye sokker, men ikke de billige fra Netto. Det skal gerne være sokker i god kvalitet fra et mærke som MP eller Becksöndergaard, der er kendt for at lave pæne og gode sokker. Det samme gælder produkter som shampoo, balsam og shower gel, som de fleste mennesker altid kan bruge. Hvis man giver sådanne produkter i gave, vil det også være mere lækkert for modtageren at få det i god kvalitet fra mærker som f.eks. Tromborg, Kiehl’s, Kevin Murphy, Kérastase, osv. Ting som en neutral deodorant eller en kønsneutral parfume kan også være et godt bud på en gave, der altid vil blive godt modtaget. Det kræver selvfølgelig, at modtageren ikke er allergisk over for parfume.

Underholdning

Er modtageren af gaven lidt af en læsehest, kan en god bog altid være et sikkert hit. Man skal dog være opmærksom på, hvilken genre af bøger, man kan give til de fleste. Ikke alle elsker at læse en god krimi eller en kærlighedsroman, så find gerne en humoristisk bog, som alle kan være med på. Et lille quizspil er også altid en god gave at give, da dette kan bruges til en helt almindelig familieaften, til større fester eller til den lange biltur på vej til en feriedestination.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...