Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Manden har alt, og kvinden føler, hun mangler det hele. Dét at udveksle gaver med sin kæreste kan være temmelig udmattende. Medmindre I har et fastlagt budget, eller du har fået en ønskeseddel, så kan det være ekstremt svært at finde en tilfredsstillende gave. Du vil jo gerne finde det helt rigtige til dit hjertes udkårende. Uanset om du er mand eller kvinde, så er der her hjælp at hente, da gode ideer til den perfekte gave vil blive listet op her. Uanset dit budget, så har du her mulighed for at lade dig inspirere.

Gaven til hende

Den lidt dyrere prisklasse
Rækker dit budget sig til den lidt dyrere prisklasse, så kan du vide dig sikker på, at oplevelsesgaver nok skal gå rent hjem. Giver I hinanden de helt dyre gaver, så vil hun elske en tur til udlandet i et par dage, eller måske en romantisk weekend på hotel, hvor I kan nyde hinandens selskab. Ekstra lækkert er det, når ens kæreste har fundet et spa-sted. Efter et afslappende wellness-ophold, så er man fyldt med fornyet energi. Din kæreste vil være dig særligt taknemlig, og I vil automatisk få mere overskud til hinanden.
Skal der altid ske en masse, så er hun måske den vilde type, som kunne tænke sig en vild oplevelse. I et sådant tilfælde, så bør du måske overveje at tage hende med ud og dykke med hajer på den blå planet, eller give hende et bungee jump. Elsker hun udfordringer, så er disse nogle oplevelser, som hun ikke vil se sig foruden. Disse oplevelser får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen og giver et fedt kick. I får en spændende oplevelse at tale om.

Mellem prisklasse
ALLE piger elsker shopping, og enhver pige vil blive mere end glad for et gavekort. Man kan aldrig gå galt med et gavekort, da man ikke kommer til at stå i en situation, hvor man har købt noget, hun aldrig kommer til at bruge. Mænd forstår ikke altid kvinders smag og stil indenfor indretning og mode. Derfor kan kvinder godt lide selv at shoppe de ting ind, som falder i deres smag. Du kan derfor ikke gå helt galt i byen med et gavekort til diverse tøjbutikker, Matas, Inspiration eller The Body Shop.

Vil du gerne give hende en gave, som er personlig og noget helt specielt, så bør du måske finde hende en gave, som minder dig om hende, eller som minder hende om jeres tid sammen. Er dette lige sagen, så kunne du eksempelvis overveje gaver i print. Der er efterhånden tonsvis af muligheder for forskellige gaver med print. Billeder kan printes på alt lige fra bluser til kopper. Det kan også være, du skal overveje noget så enkelt som billeder i rammer. Et billede siger mere end 1000 ord, og minder os om gode tider. Det er derfor den perfekte gave, hvis den skal være særligt personlig.

Den billigere prisklasse
Er der ikke så mange penge at gøre godt med, så overrask hende med en date. Der er ingen, der har sagt en date skal foregå på en fancy, dyr restaurant. Er det vinter og koldt, så tag en tur ud på skøjtebanen, og afslut daten med en kop varm kakao med flødeskum. Det er simpelt, det er hyggeligt, og det er ikke mindst super romantisk! Det er dog vigtigt, at der tænkes kreativt ift. de muligheder, som årstiden åbner op for.

En mere personlig gave i den billige prisklasse kunne til eksempel være en lille kurv med lækkerier, gode minder og søde ord. Skriv søde ord på små papirlapper, vedlæg billeder af jer to, og køb nogle billige lækkerier i et billigt supermarked og nogle sjove ting i Flying Tiger, som du kan lægge i kurven.  

Gaven til ham

Den lidt dyrere prisklasse
En mand vil sætte ligeså meget pris på nogle feriedage med kæresten et eventyrligt sted, som kvinder vil. Book derfor gerne en rejse, og drag på eventyr med ham, du elsker.
Er din mand en fyr med krudt i røven, som altid skal have fart over feltet, så vil han elske at få adrenalinen op med fart og spænding på en speedbåd, eller bag rettet i en muskelbil. En tur i Gokart vil eksempelvis også være en god mulighed for at konkurrere lidt, og samtidig have det sjovt.
Går du fuldt ind på hans interesser, så vil et par billetter til en fodboldkamp helt sikkert være det helt store hit.

Mellem prisklasse
Tænk over din mands interesser, og overvej om, der her er noget, han mangler? Er hans gaming-headset lige gået i stykker, så er det måske på tide at købe ham nogle nye. Mangler han værktøjer, eller er hans yndlingsskjorte lige revnet? Der er mange muligheder!
Er du ikke helt sikker på, hvad han mangler, så giv ham gerne et gavekort til en af de butikker, han besøger mest.

Det behøver ikke at være dyrt at spise ude. Man behøver ikke vælge den dyreste restaurant for at gøre noget særligt ud af det. En aften sammen med lækker mad og måske lidt god vin, når I kommer hjem, så er hyggen godt dækket ind.

Den billigere prisklasse

Husker du kurven fra før? En blandet kurv er super effektfuld, hvis den fyldes med de rigtige ting. Til en mand med forkærlighed for søde sager, er det lækkert med lidt blandede snacks. Igen skal du tænke lidt kreativt og kende din mands smag. Du kunne eksempelvis blande lidt af hans yndlings bland-selv-slik, putte et par små poser kims-chips ned, og nogle øl. I den billigere prisklasse er det særligt tanken, der tæller!

Der er også altid forkælelsen, der nærmest ikke koster andet end enkelte ressourcer.
Hyg om ham, klargør lækker frokost til, når han kommer hjem, imponer din kæreste ved at rense hans computer for spyware (du kan læse mere om dette på pc-sikkerhed.dk) og lav hans yndlings ret til aftensmad.

Som du nok kan fornemme, er der mange muligheder, hvis bare man har lidt fantasi.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...