Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Kan din mor karakteriseres til at være kvinden, som har alt? Eller er du blot løbet tør for gaveidéer? Så er du landet det helt rigtige sted. Det kan være meget svært at finde den perfekte gave til sin mor. Selvom de fleste har et tæt forhold til deres mor og har en god fornemmelse af, hvad hun kan lide, og hvad hun ikke bryder sig om, så kan det altså stadig være svært at finde på nye og spændende gaveidéer. Det vigtigste ved valget af gaven er, at din mor kan mærke, at du har gjort dig nogle tanker omkring valget. Nogle af de bedste gaver er netop dem, hvor man tydeligt kan mærke personlighed bag.

Der er efterhånden en del forskellige anledninger til at give en gave til sin mor. Derfor er denne artikel både forbeholdt jagten på den perfekte julegave, fødselsdagsgave, gaven til mors dag og andre vigtige mærkedage, men du kan selvfølgelig også forkæle og overraske din mor med en lille gave på en ganske almindelig mandag.

Valget af gave afhænger selvfølgelig af det fastlagte budget, men hvis du har søskende, og det du har fundet, ligger udenfor dit budget, kan I med stor fordel være flere om at bidrage til gaven.

Læs med i artiklen, og du vil blive hjulpet et skridt nærmere til at finde den helt rigtige gave til din mor.

 

Sig det med blomster

En klassisk måde hvorpå du kan forkæle din mor er gennem en buket blomster. For at gøre buketten til noget særligt, kan du vælge at få den bundet med din mors yndlingsblomster. Blomsterbuketter i hjemmet pynter, og din mor vil bestemt blive glad for at have en smuk buket stående, når hun ved, at de kommer fra dig.

 

Forkæl hende med smykker, tøj og/eller make-up

Selvom din mor måske er kvinden, der har alt, kan det sagtens være, at hun er ved at løbe tør for sin yndlings dagcreme eller mascara – og det er her, at du kan komme din mor til undsætning.
De fleste kvinder er vilde med at shoppe lidt nyt i ny og næ. Her mener vi alt fra tøj til make-up og smykker. Enhver kvinde har sin egen personlige stil, og dette kan gøre jagten på den perfekte gave lidt nemmere for dig, når du ved, hvad din mor er vild med.
 

Overrask din mor med en forlænget weekend til København

I en travl hverdag kan det være, at dig og din mor ikke ser hinanden særlig ofte. Derfor kan det være en rigtig god idé at overraske hende med en forlænget weekend til København, hvor I kan tilbringe kvalitetstid sammen. Denne gavemulighed kræver lidt en anden form for planlægning. Der skal sørges for transport alt afhængig af, hvor i landet I bor. Derudover skal der bestilles overnatning, så I efter nogle lange dage i storbyen, kan trække jer tilbage i et hotelværelse med en hjemlig atmosfære. Et eksempel på et hotel, som har en central beliggenhed i det smukke København, er Hotel Østerbro København. Med en tur til storbyen vil der være plads til hygge, god mad og mindeværdige oplevelser, som I kommer til at dele med hinanden.

Afslutningsvis – husk altid et personligt brev eller kort

Uanset hvilken gave du bestemmer dig for at give til din mor, er det en rigtig god idé, at du skriver et personligt kort eller brev ved siden af, hvor du fortæller hende, hvor meget hun betyder for dig. Det er ikke særlig ofte, at man ser personlige breve længere, selvom det kan være en meget personlig måde at udtrykke sig på. Derfor vil din mor med stor sandsynlig sætte stor pris på, at du har taget dig tiden til at formulere et personligt brev eller kort til hende.

Vi håber, at du med denne artikel er kommet et skridt nærmere på at finde den perfekte gave til din mor.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...