Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at sørge for noget velvære til sig selv. Har du besluttet dig for, at det skal være nu, at du gør noget ved det? Så kunne det muligvis være oplagt, at du tog en tur på wellness, hvilket du kan vælge at gøre alene, med en kæreste, veninde/ven eller en forældre. Der er mange muligheder for, hvem du kan tage med, da wellness er noget, som de fleste kan lide, da det er ren selvforkælelse. Det vil muligvis også give dig en endnu bedre oplevelse, hvis du gør det sammen med en anden, med mindre at du virkelig finder afslapning i at være alene. Hvis det er tilfældet, så vil du i den grad få aller mest ud af det på den måde.

 

Spis ude på dit wellnessophold 

Ofte kan du spise på selve hotellet, hvilket også ofte vil byde på noget rigtig lækker mad, da det gerne skulle fuldende din følelse af total selvforkælelse. Derfor vil det i de fleste tilfælde være helt fint bare at tage på denne restaurant i stedet for at tage ud i byen.

Så længe du er på hotellet, vil du formentlig ikke gøre det helt store ud af dig selv, da du ofte vil skulle ned i et spaområde, være til noget massage eller anden aktivitet. I disse tilfælde vil det være svært at gøre så meget ud af dig selv, hvilket måske siger sig selv. Men det kan muligvis være rart for dig at afslutte dagen med at gøre dig lidt fin ved at tage lidt makeup op på og klæde dig i dit yndlingstøj, hvilket måske kunne være en mønstret bluse fra 2-Biz eller noget andet, som du føler dig rigtig godt tilpas i. Det vigtigste er hele vejen igennem dit ophold, at du har det rigtig godt, så det er helt op til dig, hvordan du gør det bedst.

 

Nyd nogle gode drikkevarer

Efter en lang dag, hvor du har gjort en masse godt for dig selv, så kan det være hyggeligt, hvis i runder dagen af ved at smage på nogle af de mange forskellige drikkevarer, som de gerne har nede i baren. I kan gerne vælge lige præcis det, i har lyst til, om det så er en kop kaffe, special øl eller et godt glad vin. Det er helt op til jer. I skal selvfølgelig forberede jer på, at prisen godt kan være i den høje ende, hvilket formentlig skyldes de fantastiske omgivelser, som I får lov til at nyde dem i. Et wellnessophold vil overordnet være en dyr oplevelse, så du skal huske at sætte en god sum penge til side, hvis du ve, at du skal af sted. Du skulle nødig være nødsaget til at nøjes, nu hvor du endelig er kommet ud på dette ophold.

 

Gå en lang tur

Hvis I har nogle timer, hvor I ikke helt ved, hvad I skal få tiden til at gå med, så kunne det måske være en god ide med en lang gåtur. Diverse wellnesshoteller ligger gerne i områder med en masse smuk natur, så det kunne sagtens være oplagt at nyde denne natur. Det kan til tider være rart med lidt frisk luft, da I formentlig vil bruge en masse tid i varme lokaler og måske nogle dampbade. I vil måske opleve at blive lidt tunge i hovedet, så det kan I let rette op på ved at gå lidt i skovene, rundt om søen eller lang stranden. I må blot mærke efter, hvad I har lyst til at bruge tiden på.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...