Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Inspiration til en nemmere hverdag
Det siges, at rod i hjemmet giver rod i sindet. Føler du, at du sommetider går uoverskuelige hverdage i møde, kan det være grundet meget rod i hjemmet. Det er derfor en god idé at sætte tid af til at rydde op, men måske er en overfladisk oprydning ikke længere nok? Der kan ofte spares mange penge på at gå sine gamle gemmer igennem, og så gør det jo heller ikke noget, hvis man samtidigt kan spare på jordens ressourcer.

Ryd op i tøj og sko

Som årstiderne skifter, køber man nyt tøj, så man kan tilpasse beklædning efter vejr og temperatur. Når man køber nyt tøj, er det sjældent, at man på samme tid smider tøj ud. Det burde man, for at opretholde en passende mængde af tøj i sit klædeskab. Når man blot køber nyt igen og igen uden at smide ud, så bliver det svært at opretholde orden i sit skab, da der ikke er plads til det hele. Dermed begynder det at rode i skabet, og derefter ud i boligen. Så dette er et godt sted at starte! En god måde at rydde op i sit tøj- og skoskab på er at smide alt ud, som man ikke har haft brugt det seneste år. Ofte går man og gemmer beklædningsgenstande i troen om, at det kommer til at blive brugt en eller anden dag. Det handler om at være kritisk, når man sorterer sit tøj. Et andet godt råd er at smide tøjet til genbrug samme dag, så man ikke har det stående i en pose, hvor man kan fristes til lige at fiske beklædningsgenstande op igen. Når man fremadrettet skal købe nyt tøj, bør man smide samme antal beklædningsgenstande ud, som man bringer nye ind i skabet. Derudover skal man være lige så kritisk, når man køber tøj, som når man smider det ud, for at undgå tøjkøb, man aldrig kommer til at gøre brug af. Det er en god idé at købe tøj fra steder, som forhandler til hele familien, da man med kun ét shoppested, mindsker muligheden for spontant køb af unødvendigt tøj. Et eksempel herpå er ugleunger.dk, som forhandler tøj både til voksne, baby og børn i alle størrelser. Derudover har ugleunger.dk også en blog, hvor man kan følge deres familieliv. Læs mere her.

Ryd op i dine gamle smykker

Når man er i gang med hovedoprydningen af tøj og sko, hvorfor så ikke inddrage oprydning af smykker? Mange kvinder går oftest med de samme smykker hver dag, og derfor ejer mange kvinder smykker, som de sjældent eller aldrig går med. Disse smykker kan faktisk have en værdi, og når de alligevel aldrig bruges, hvorfor så ikke få penge for dem, som man kan bruge på noget andet, man får mere gavn af? Når du har ryddet op i dine smykker, kan du tage dem, du ikke længere bruger, med ind til Plaza. De hjælper med at få sendt smykkerne afsted til vurdering. Kun to dage efter, at du har indleveret smykkerne, bliver du ringet op med en pris for dine smykker. Det bud kan du enten takke ja eller nej til – takker du nej, får du blot dine smykker tilbage. Læs mere om Plaza her.

Løsninger på hverdagens udfordringer

Når man har skaffet sig af med alt rodet i sit hjem, burde hverdagen bliver mere overskuelig. Er der stadig små problemer i hverdagen, som tynger, bør man forsøge at finde en løsning på dem. Der findes shops, som arbejder for, at man kan opnå en bedre hverdag. Et eksempel herpå er webshoppen Faktiskpraktisk. Shoppen udbyder blandt andet shapewear, så man ubesværet kan skrue sig ned i sin gamle kjole, strømper der gør, at man ikke får sure tæer, bambus sengetøj som er ideelt til natlige hedeture osv. Ønsker du at forbedre din hverdag med små løsninger som disse, kan du med fordel læse mere om Faktiskpraktisk her.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...