Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Sådan kommer du videre i jagten på drømmeboligen
Er du på jagt efter drømmeboligen, men er du gået i stå på boligmarkedet? Det kan godt tage lang tid at finde den helt rigtige bolig, og derfor er det vigtigt at være tålmodig. Men der findes dog råd for, hvordan du kommer videre i boligjagten. I denne artikel får du vores tre bedste tips.  

Afstem dine forventninger til din nye bolig

Når du er på udkig efter din drømmebolig, er det vigtigt at afstemme dine forventninger til din kommende bolig. Du har sikkert nogle forskellige krav til din kommende bolig og en idé om hvordan din kommende bolig skal være. For at få overblik over dine forventninger, kan du med fordel lave en liste, hvor du kan skriver dine forskellige krav ned og efterfølgende prioriterer, hvad der er det vigtigste for dig. Det kan fx være du har bestemt krav til beliggenhed, størrelse, boligstil, om der skal være have og lignende. Det bliver nemmere at finde den rigtige bolig, hvis du afstemmer hvilke punkter der er det vigtigste for dig. Du kan fx tænke over om det er vigtigste at bo i byen eller have en stor bolig. Når du ved hvad der er det vigtigste for dig, kan du nemmere komme videre med boligjagten. Hvis du fx gerne vil bo i byen for at undgå insekter, kan du ved at købe et fluenet til døren nemmere bo udenfor byen uden at blive generet af fluer og myg.  

Husk hvad en bolig kan blive til

Når du er ude at kigge på forskellige boliger, er det vigtigt at tænke over, hvad en bolig kan blive til, når du har været i gang med at indrette boligen. Hvis du fx er ude at kigge på en bolig, hvor der ikke kommer meget lys ind på grund af gamle vinduer og vægge malet i mørke farver, kan du forvandle den bolig til noget helt andet ved at sætte nye vinduer i. Nye vinduer og lys maling kan gøre en kæmpe forskel for mange rum, og det er vigtigt at huske for at du ikke sorterer en ellers god bolig fra. Det er samtidig vigtigt at huske, at en bolig først vil føles som hjemme, når du har fået din egne møbler ind i boligen. Når du er ude at kigge på boliger, kan det i nogle tilfælde være svært at se, hvordan det kan blive dit nye drømmehjem. Men hvis du tænker over hvordan boligen kan blive med lidt ny maling og dine egne møbler, er du godt på vej til at komme videre i boligjagten.  

Få hjælp af ejendomsmægler

Hvis du er gået i stå i din boligjagt, kan du overveje at få hjælp af en ejendomsmægler til at finde den rigtige bolig. En ejendomsmægler kender boligmarkedet utrolig godt og kender derfor også de forskellige boliger som ligger på markedet lige nu. Du kan derfor med fordel alliere dig med en ejendomsmægler i det område, hvor du er på udkig efter ny bolig. Hvis du fortæller ejendomsmægleren om hvilken type bolig du er på udkig efter, hvor mange værelser osv. kan ejendomsmægleren hjælpe med at finde den helt rigtige bolig til dig. Når du har fundet din drømmebolig, er det dog en god idé at tage kontakt til en boligadvokat, der kan rådgive dig gennem købsprocessen. Ejendomsmægleren er ofte sælgers repræsentant. Det er derfor en fordel at have en med, som kan repræsentere dig i købsforhandlinger. En boligadvokat kan samtidig hjælpe med at skrive de forskellige juridiske papirer, som hører til en bolighandel, så du fx er sikker på at skødet bliver lavet rigtigt.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...