Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Bryllup i udlandet bliver mere og mere populært som et mere utraditionelt bryllup med en masse romantik. Er I et af de par, som drømmer om et unikt bryllup i udlandet? Der er mange faldgrupper, som man skal holde øje med. Så du bør læse med her, hvor der kommer 3 gode råd til planlægning af bryllup i udlandet.  

Find den perfekte destination

Når I skal holde bryllup I udlandet, handler det først og fremmest om at finde den perfekte destination til jeres bryllup. Destinationen er det vigtigste punkt, når I skal planlægge jeres bryllup i udlandet. Når I skal vælge destination til jeres bryllup, gælder det om at tænke over, hvilket bryllup I gerne vil have. I har garanteret nogle forventninger hver især i forhold til brylluppet og hvordan det skal holdes. Derfor et det en god idé først at snakke om jeres forventninger for at komme frem til nogle fælles punkter. Det er fx godt at snakke om i hvilke omgivelser selve vielsen skal foregå: Skal det være på stranden, i et romantisk slot eller traditionelt i en kirke? Når I har snakket om jeres forventninger går jagten ind på det helt rigtige sted. Det gælder om at kigge på forskellige rejsesider, hvor I kan finde gode råd til den helt rigtige destination. I kan fx kigge på en blog om rejser i Italien. I kan finde mange fantastisk og ikke mindst romantiske steder i Italien, som kan danne de perfekte rammer for et bryllup. Ud over Italien findes der mange andre populære destinationer, når det handler om bryllupper. Her kan Frankrig, Caribien, Hawaii og Mexico nævnes som nogle af de mest populære.  

Få styr på papirarbejdet

Ved at holde bryllup i udlandet, er der lidt ekstra papirarbejde at gøre, da der er lidt ekstra forberedelser omkring selve vielsen. Den nemmeste løsning i forhold til vielsen, er at få lavet selve vielsen herhjemme på rådhuset og herefter få en såkaldt ”blessing” i udlandet. Det er en nem løsning, da I dermed kommer udenom selve vielsen i udlandet, da det kræver specielle betingelser at kunne blive viet i udlandet, fx at I har boet en længere periode i landet. Ud over selve vielsen er der også andre papirer der skal være styr på, for at planlægningen af jeres bryllup går planmæssigt. Det er fx i forhold til selve rejsen, mad til brylluppet, evt. underholdning og hvilke forberedelser der ellers er. Hvis I vil have underholdning til brylluppet, er det fx vigtigt at have styr på booking af dette i god tid. I kan fx booke en festkomiker, som I kan se mere om her.  

Send invitationer ud i ekstra god tid

Når I holder bryllup i udlandet, er det vigtigt at sende invitationer ud i meget god tid, for at få flest mulige gæster med. Et bryllup i udlandet kræver lidt ekstra forberedelse for gæsterne, da de dermed også skal ud og rejse og evt. have fri fra arbejde i et par dage ekstra. Derfor er det vigtigt at I sender invitationer ud i ekstra god tid, sammenlignet med et traditionelt bryllup herhjemme. Når I inviterer gæsterne, er det samtidig vigtigt at have styr på, hvordan gæsterne kan overnatte tæt på, hvor I holder brylluppet. Det er en klar fordel for gæsterne, hvis I på forhånd ved, hvor de eventuelt kan overnatte, så de ikke skal bruge for meget tid på planlægning. Det er samtidig vigtigt at fortælle gæsterne om hvilke praktiske forhold der er omkring stedet, hvor brylluppet holdes. Hvis I fx skal have gangbesværede med, er det vigtigt at kende forholdene for dem og vide om de eventuel skal have ekstra hjælpemidler med. I det tilfælde kan I kigge hos den danske webshop Gloria Mundi Care, der har et stort udvalg af hjælpemidler til ældre og gangbesværede.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...