Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Produktanbefaling: Juniordynen
En juniordyne er specialfremstillet dyne til børn i alderen 8-12 måneder og den naturlige overgang fra en babydyne. En juniordyne er udviklet for at sikre en optimal søvn for barnet og som forhåbentlig også kan resultere i, at forældrene kan se frem til lidt flere uafbrudte søvnperioder.

Søvn er en af de vigtigste aspekter for vores trivsel her i livet, og det er især gældende for babyer - hvor udvikling og velvære er essentielt for en god start på livet.

Normalt starter en baby med en såkaldt babydyne, men eftersom små børn vokser hurtigt bliver det i løbet af ét lille år nødvendigt at skifte til en juniordyne.Størrelsen
Når du skal gå fra babydyne til juniordyne er der en række forhold du skal være opmærksom på. En juniordyne er generelt en del større end en babydyne, med målene 100 x 140 cm, og derfor er vigtigt ikke at skifte til juniordynen for tidligt, da det kan virke overvældende for barnet.Fyldet

Selve fyldet i en juniordyne er vigtigt at tage stilling til inden du investere i dynen. De mest almindeligt typer af fyld er silke, fiber eller dyn. Gåsedun er at betragte som den bedste kvalitet indenfor dun her er det bæreevnen som afgør kvaliteten i sidste ende - en såkaldt bæreevne på +11 besidder den højeste kvalitet.

En juniordyne kan også indeholde silkefyld, men det er generelt en del dyrere at anskaffe en juniordyne med silkefyld end dun. Derimod har silkefyldet en par fordele ift. dun - bla. kan silkefyldet afgive overskudsvarme og fugt, så der bibeholdes en jævn temperatur.

Hvis du vælger en juniordyne med fiberfyld vil du få et produkt som er billigere end dun- og silkefyld. Kvaliteten næsten den samme, men vælg ikke en alt for billig fiberdyne.Bæreevne

Når du skal vælge juniordyne skal du også være opmærksom på bæreevnen. Udtrykket bæreevne er et matematisk mål for kvaliteten af fyldet og hvor meget luft der er i fyldet. En dyne med høj bæreevne en let og fyldig dyne og isolerer derfor bedst. Det betyder, at der skal færre dun til at holde barnet varmt.

Det er derfor vores anbefaling, at du vælger en dyne med en høj bæreevne.Allergivenlig

Allergi og astma er en folkesygdom og du bør ikke udsætte dit barn for mulige kilder til støvmider og husstøvmider. Overvej derfor kun at investere i juniordyner som er mærket som allergivenlige. Kig også efter om dynen kan tåle at blive vasket ved 60 grader, da du på den måde kan sikre miderne dør ved denne temperatur.Søvnvaner

En ting er, at barnet har en komfortabel hovedpude - men et lige så vigtigt punkt er selve søvnen og den kan du påvirke ved allerede fra en tidlig alder at indbygge gode søvnvaner i barnets rutine:

- sørg for at dit barn bliver lagt i seng, imens det endnu er søvnigt og ikke faldet i søvn. Langsomt, men sikkert, vil barnet forbinde sengen med det at falde i søvn - det lyder banalt, men det virker!

- udfør rutiner hver eneste gang barnet lægges i seng som f.eks. en godnat sang, oplæsning eller lidt stille musik. Det skaber rammerne for en positiv og afslappet situation i forbindelse med det at falde i søvn.

Kilder: Sundhed.dk
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...