Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Tag en dag med selvforkælelse
Det er vigtigt, at man sørger for at forkæle sig selv i ny og næ. Der er mange forskellige måder at gøre dette på, men som kvinde er en af de bedste ting, som man kan gøre for sig selv at tage en dag, der står på ren selvforkælelse i form af hjemmewellness. Man kan både vælge at gøre dette på egen hånd, eller man kan invitere en veninde eller to over for at hygge. Der er mange forskellige ting, som du kan foretage dig på sådan en dag med ren selvforkælelse, og nogle af disse ting vil vi fortælle dig om her i denne artikel.

Ansigtsmasker

Ansigtsmasker er noget, som de fleste kvinder elsker. Der findes nemlig mange forskellige slags, og nogle af dem kan være utrolig underholdende. Det gælder blandt andet sådan noget som den populære Bubble Mask. Det er let at lægge en ansigtsmaske derhjemme. Det eneste, du skal gøre, er at følge anvisningerne på pakken i forhold til påføring, hvor lang tid masken skal sidde og hvordan den fjernes igen. De fleste masker skal sidde et godt stykke tid, og det er meget forskelligt, om du skal pilles eller vaskes af.

Ordn negle

At ordne negle er hyggeligt at gøre alene, men det er en ting, som er skønt at gøre sammen med andre. Vælger du at gøre det sammen med andre, kan I ordne hinandens negle, hvilket kan være ganske tilfredsstillende. Når du ordner negle, kan du vælge kun at klippe og file dem, men du kan også vælge at pleje dem med diverse produkter og at lægge neglelak på dem.

Langt bad

Der findes næsten ikke noget, der er meget afslappende end et langt, varmt bad. Det er skønt at stå under bruseren og slappe helt af. Det bedste er selvfølgelig, hvis du har et badekar, hvor du kan ligge og falde helt til ro. Har du et badekar, kan du vælge at benytte badeolier, der skal virke beroligende, bathbombs eller blot almindelig sæbe. Det er helt op til dig, hvad du finder mest behageligt og afslappende. Når du tager et langt bad, kan du også vælge at pleje dit hår lidt ekstra. Det kan du blandt andet gøre med hårmasker og hårkure. Disse skal nemlig sidde i lidt længere tid end almindelig balsam, men de har også en noget bedre effekt.

Føl dig lækker

Sidst, men ikke mindst er det vigtigt, at du gør noget for dig selv, som får dig til at føle dig lækker. Brug skønne cremer til at afslutte din wellnessdag eller barber dine ben mv. Du kan også få din partner til at være en del af din forkælelsesdag. Du kan blandt andet give ham en lækker barbering . Hvis han ikke er tryg ved at lade dig gøre det, kan han selvfølgelig også selv få lov. Det er bare altid hyggeligt at gøre disse ting i selskab med andre, og så kan I begge få lov at føle jer lækre.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...