Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Hjælp til sikker netbank
Din netbank er et af de mest følsomme og private steder, eftersom denne opbevarer informationer om dine konti, persondata og økonomi. Disse ting vil hurtigt kunne tage skade og blive misbrugt i de forkerte hænder, og derfor er det utrolig vigtigt, at du passer godt på din netbank, og alt hvad den indeholder. Det bedste, du kan gøre, når du skal sikre din netbank, er at lave nogle forholdsregler. I denne artikel giver vi dig gode råd til, hvad du helt konkret kan gøre for at få så sikker en netbank som muligt.

Pas godt på dit nøglekort

En af de vigtigste ting i forbindelse med din netbank og adgangen hertil er dit nøglekort. Derfor er det utrolig vigtigt, at du sørger for at passe på dette. Lad være med at have billeder af dit nøglekort liggende på din mobiltelefon eller computer. Ved at have dette gør du det kun nemmere for tyve og hackere at tilgå din netbank. Hav også altid styr på, hvor dit NemID befinder sig. Det er farligt at have liggende i pungen, hvis denne skulle blive stjålet, eller du skulle tabe den. Det bedste, du kan gøre, er at opbevare den et sikkert sted derhjemme. I dag er det også muligt at få en app til telefonen, der kan huske dit nøglekort. Til denne app skal der blandt andet indtastes en kode, og den er derfor svær at tilgå som fremmed.

Giv aldrig informationer ud

For noget andet er det utrolig vigtigt, at du aldrig giver dine informationer ud til andre, medmindre der er tale om din læge eller lignende – hverken online eller i virkeligheden. Det gælder blandt andet sådan noget som koder til diverse enheder og programmer, dit CPR-nummer, konto-oplysninger mv. Særligt er det vigtigt, at du aldrig deler dem med fremmede, i mail eller på de sociale medier. Hvis du gør det, forøger du chancen for misbrug af dine penge eller data.

Et godt antivirusprogram til din computer

Det er ikke kun beskyttelse af nøglekort og personlige informationer, der kan beskytte din netbank. Sørg også for at have et godt antivirusprogram på din computer, der kan sortere ubudne gæster fra, så dine data er i sikkerhed. Der findes mange forskellige antivirusprogrammer, og derfor er det bedste tip at vælge et program med stor popularitet. Vælg blandt andet sådan noget som Avast Premier, Kaspersky Internet Security eller BullGuard Internet Security. Alle disse programmer er anerkendte og er dygtige til at holde trusler i skak. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at holde dem opdateret, så de kan følge med truslernes udvikling.

Brug din sunde fornuft

Sidst, men ikke mindst anbefaler vi dig, at du bruger din sunde fornuft, når du generelt færdes online. Din færden ender nemlig med at have betydning for, hvorvidt din netbank står i en truet position eller ej. Sørg blandt andet for at tjekke godt op på de sider, som du overvejer at handle fra, da det ikke er alle, der er lige reelle. Du bør heller aldrig trykke på links, du ikke er sikker på, hvor fører hen – særligt ikke, hvis de er modtaget på mail eller sms.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...