Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Find julegaven til din partner
Julen nærmer sig med hastige skridt, og det sætter store krav til dig, fordi du skal selvfølgelig finde den bedste gave til din partner. Dog bliver det lidt svært, når der aldrig er kommet en ønskeseddel, men sådan er det vel efterhånden hver gang. Derfor skal du nu være kreativ, og har du brug for lidt hjælp, kommer vi her mod nogle ønsker, der nok skal falde i god jord hos din partner. Så mangler du lidt inspiration, er det med at læse videre.  

Tag på en rejse sammen

Det danske vejr er ikke altid det sjoveste, og når det kommer til kulturen, har I nok oplevet det meste. Er det tilfældet, vil en rejse være det oplagte valg. Det kan selvfølgelig godt lyde dyrt, og det er ikke til at spå om, hvad jeres budget er. Men når vi siger rejser, mener vi ikke nødvendigvis en uge Sydpå – nej, det kan også være en weekendtur til en af de store byer. Det koster ikke så meget, og det er altså en rigtig god måde, hvorpå I kan komme væk fra hverdagen og nyde hinandens selskab blandt en anden kultur og måske noget bedre vejr. Når du skal finde rejsen, kan du hoppe forbi Rejsepriser.dk, hvor du finder en søgemaskine, der sammenligner alle flypriser, så du hurtigt kan finde den bedste og billigste mulighed.  

Ting til indretningen

Det kan være, du og din partner lige er flyttet sammen, men det kan også bare være, at din partner elsker at indrette hjemme. I denne situation skal du altså søge mod nogle af de mange boligsider, og du skal naturligvis vælge dem fra øverste hylde, hvis din partner går meget op i indretning. Skal du imponere ham eller hende, burde du hoppe forbi Georg Jensen Damask. Her er det muligt at finde alt, hvad hjertet måtte begære, og vil du imponere med indretningsartikler fra en af de største mærker, kan du med fordel rette øjnene med Georg Jensen – det er et sikkert valg.  

Få alle butikker og rabatkoder samlet under ét og samme tag

Måske er du helt på bar bund, og er det tilfældet, skal du hoppe en tur forbi Cupoconcept. De har samlet et hav af butikker på deres side, så du hurtigt får et overblik over de mange muligheder. Og ikke nok med at de har samlet det hele, så har de også samlet rabatkoder, tilbud og specielle deals. Du kan finde alt fra tøj, weekendture, restaurantbesøg, elektronik og meget mere. Udvalget er altså helt i top, men det samme er priserne, da de kun fremviser de bedste tilbud fra butikkerne. Så hvis du vil finde en fantastisk gave til en skarp pris, er det oplagt at hoppe en tur forbi deres side.   Julen er lige om hjørnet, og har du brug for at finde noget til din partner, kan du bruge ovenstående råd, så der kommer en god gave under juletræet den 24. december.   God jul.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...