Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Trænger dit soveværelse til en kærlig hånd? Soveværelset er et af de rum, vi tilbringer allermest tid i. Selvom det oftest er med lukkede øjne, betyder det ikke, at indretningen skal være dårlig i rummet. Det skal være et sted, du kan finde ro efter en lang dag. Det kan gøre en stor forskel, hvis du gør lidt ekstra ud af indretningen i dit soveværelse. Vi giver dig her nogle tips til indretningen af dit soveværelse.  

Sengen skal være centrum

Sengen er det vigtigste i dit soveværelse. Den skal derfor også være centrum i dit soveværelse. Det betyder ikke nødvendigvis, at sengen skal stå midt i rummet. Det betyder mere, at du beslutter, hvor sengen skal stå først. Dernæst kan du begynde at overveje, hvor de resterende møbler skal stå.   Det kan være en god idé at placere sengen i nærheden af et vindue. Der er mange, der finder det beroligende, når de sover tæt på et vindue. Giver det ikke mening at placere sengen i nærheden af et vindue i dit soveværelse, skal du selvfølgelig ikke gøre det. Placér den der, hvor det intuitivt giver mening.  

Prioriter gode opbevaringsmuligheder

Når det kommer til møbler, skal der være andet end en seng i soveværelset. De fleste vil gerne have deres tøj i soveværelset. Det gør det nemmere at stå op og finde tøj til dagen med det samme. Det er meget forskelligt, hvor meget plads den enkelte har brug for til tøjopbevaring. Nogle kan klare sig med en lille kommode, hvorimod andre har brug for det helt store klædeskab.   Har du en ordentlig garderobe, der tager meget plads, vil det klart anbefales, at du vælger et klædeskab. Derudover kan det være en fordel at vælge et klædeskab med skydelåger. Det kræver nemlig mindre plads i rummet, da der ikke skal være plads til at åbne lågerne udad.   Det kan være en fordel at vælge et klædeskab, der går umiddelbart helt op til loftet. På den måde udnytter du bedre pladsen i rummet. Da loftshøjden kan være meget forskellig i et soveværelse, kan det være en fordel at kigge efter klædeskabe og skydelåger efter mål. Det sikrer dig, at du får noget, der passer perfekt til dit soveværelse.  

Soveværelset behøver ikke være kedeligt

Et soveværelse kan ofte blive en smule kedeligt. Der er mange, der vælger at nedprioritere det designmæssige udtryk i soveværelset. Der kan sagtens være go på i forhold til billeder, farver, nips osv. i soveværelset. Du kan sagtens vise din indretningsstil i rummet. Det vigtigste er, at du gerne skal have den samme stil, som du har i resten af hjemmet. Har du en minimalistisk stil, skal du også have det i soveværelset. Har du en meget farverig stil, giver du den bare gas med penslen i soveværelset.   Soveværelset er ikke et rum, hvor du skal gå på kompromis med indretningen. Det er en del af dit hjem, ligesom de resterende rum er. Vil du gerne have en gennemført stil, skal du derfor også svinge indretningstryllestaven i soveværelset.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...