Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Guide: Sådan gør du haven klar til sommer
Inden vi ser os om, er året gået, og sommeren er igen på vej. Dette betyder lange dage med lunt vejr, som bør nydes i haven. Hvis din have endnu ikke er sommerklar, bør du få den ordnet, så den er klar til at blive brugt, så snart det gode vejr melder sin ankomst. I indlægget her finder du en guide til, hvordan du gør din have klar til sommer. Dette behøver hverken være svært eller tidskrævende, men kan klares i løbet af en enkelt dag, hvis du er effektiv. Læs med, og bliv helt klar til sommer.  

Fjern ukrudt og blade fra bede

Første skridt mod en have, der er klar til sommeren, er at fjerne alt ukrudt og blade fra dine bede. I løbet af vinteren og foråret er der med garanti havnet mange blade, ukrudt og andet skidt i bedene, som ikke bør være der. Sørg for at fjerne disse ting, så bedene er klar til at stå skarpt, så snart solens stråler kommer frem.

Plant farverige og smukke blomster

Afhængig af, hvad der allerede er plantet i dine bede, bør du sørge for, at der er noget, som er klar til at springe ud i løbet af sommeren. Hvis du har smukke blomster i bedene og grønne planter, vil din have se skøn ud og indbyde til mange timers hygge. Hvis du skal på jagt efter nye planter og blomster, så vælg gerne dine yndlings i de farver, du allerbedst kan lide, så er der nemlig garanti for, at det smitter af på dit humør, når først blomsterne begynder at springe ud.  

Find alle havemøblerne frem, og nyd vejret

En væsentlig faktor for, at din have overhovedet bliver brugt, er, at du sørger for, at den er anvendelig. Og hvad er med til at gøre haven mere anvendelig end et sæt havemøbler? Find derfor havemøblerne frem, og gør dem klar til sommeren. Det kan være, de trænger til at blive slebet eller malet efter at have stået hele vinteren. Husk også at finde solsengen og hængekøjen frem, så du rigtig kan nyde det gode vejr, når det kommer.  

Invester i en god grill, og inviter til grillhygge

De fleste danskere er glade for at grille, og de gør det gerne, så snart vejret tillader det. Hvis du ikke allerede har en grill, så er det derfor på tide, at du investerer i en, som du kan få gavn af hele sommeren. Du kan eksempelvis vælge at købe en gasgrill, som er klar, så snart du tænder den. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af gasgrill til forskellige behov. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan grilles, så du kan lave mad, som passer til alle aldersgrupper. Du kan derfor roligt invitere alle dine venner eller din familie til grillhygge i det gode danske vejr. Menuen kan eksempelvis bestå af grillede majskolber og pølser, hvilket falder i de flestes smag.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...