Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Gør haven klar til forår og sommer
De varmeste måneder på året står for døren, og du kan glæde dig over, at dagene bliver længere. Det betyder også, at du kan se frem til flere lyse aftener. Aftener, som du kan bruge i haven og på terrassen. Enten for at have noget alenetid eller for at være sammen med dem, du holder allermest af. Skal din have danne rammerne for mange hyggelige udetimer i løbet af foråret og sommeren? Så får du her nogle tips til, hvordan du gør haven helt klar.

Rengør fliser, og få en skøn terrasse

Efterårets og vinterens fugt og kulde har formentligt sat sine spor på din terrasse. Vand er en af flisernes værste fjender. Derudover kan dine terrasse snildt være blevet ramt af pletter og alger. Skal det være en sand fornøjelse at opholde sig på din terrasse, er fliserens et godt sted at starte. Alger og mos forsvinder typisk af sig selv, når vejret bliver mere tørt. Ellers kan du ty til en miljøvenlig algefjerner, eller du kan feje terrassen med groft sand. Skal der et mere effektivt middel i brug, kan du anskaffe dig en højtryksrenser. Udover alger og pletter på fliserne er ukrudt heller ikke just noget, der pynter mellem fliserne. Det er nemmere at være på forkant med ukrudt end at tage kampen op, når ukrudtet først har bredt sig. Sørg for at fugerne mellem dine terrassefliser er fyldte, og vælg gerne en fugesand med en høj pH-værdi. Er der fordybninger i fugerne, kan ukrudtsfrø samle sig og spire. Er der fordybninger, har vandt lettere ved at trænge ned gennem fliserne. Det giver de bedste livsbetingelser for ukrudt.

Find havemøblerne frem

Når fliserne er pæne, er det tid til at finde havemøblerne frem. Det kan også være, du har behov for fornyelse og vil på jagt efter nye møbler til terrassen for at skabe den helt rigtige stemning. Der findes alverdens former for havemøbler på markedet. Der findes alt fra loungestole til klapstole og aflange borde til runde haveborde. Aflange bord er ideelle, hvis du ofte har mange gæster at samle. Runde haveborde er perfekte til at skabe en hyggelig stemning, da alle har en fornemmelse af at sidde overfor hinanden. Derudover findes havemøbler i en række forskellige materialer. Haveborde og -stole i plast er hurtige at tørre af med en våd klud, men komforten er ikke altid i top. Træmøbler har et mere eksklusivt look og ofte et mere stabilt design, men kræver til gengæld mere vedligeholdelse. Det gælder blandt andet oliering eller eventuel nedslibning og maling.

Skru op for farverne og duftene

Farver og dufte på terrassen er næsten et must, uanset om du nyder eftermiddagssolen alene, eller om du er i andres selskab. Både farver og dufte er med til at stimulere dine sanser, både bevidst og ubevidst. Find derfor dine flotteste krukker frem, og fyld terrassen med smukke blomster i alskens farver og sorter. Har du bede, gælder det også bare om at slå dig løs. Desuden kan friske krydderurter pifte enhver forårs- og sommerret op. Plant dine favoritkrydderurter i små krukker i haven. De smager bedre end dem, du køber, og så bidrager de med en skøn duft.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...