Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Print dine labels selv
Bruger I nogle fortrykte labels i din virksomhed, og har I somme tider brug for at ændre på dem eller i det hele taget brug for at være mere fleksible, hvad labels angår, så kunne I med fordel designe og printe jeres labels selv. Så kan I lave nogle, der er sæsonbestemte, kan bruges til udsalg eller identificere nogle prøver. Der er mange formål, der kræver labels. Det kan gælde både for små, mellemstore og gigantiske virksomheder, at der er brug for diverse labels. Det er mest praktisk, at I kan lave dem selv. Det kræver bare, at I anskaffer jer en god labelprinter, som kan give jer de labels, som I har brug for. Det gør det både meget nemmere og meget hurtigere.

Vælg en labelprinter, som passer til jeres behov

Inden I vælger, hvilken labelprinter I vil anskaffe jer, så må I gøre jer det klart, hvor stort og hvor avanceret behov I har, når det kommer til labels. Der er nemlig mange forskellige modeller på markedet, og det er jo lidt forskelligt, hvor meget en enkelte model kan. Hvis du for eksempel ser på, hvad firmaet, Delfi, har at byde på inden for gode og stabile labelprintere, så får du et udmærket overblik over, hvad der findes at vælge imellem. Det gør det måske nemmere for jer at vælge den model, som firmaet skal have. Labelprintere fås i mange størrelser - lige fra den mindre og kompakte printer til et par tusinde kroner og op til den helt store industrielle labelprinter, der prismæssigt ligger på et tocifret antal tusinde kroner. Det er klart, at der er forskel på, hvad de enkelte printere kan. Hvis jeres virksomhed har et begrænset forbrug af labels, har I selvfølgelig ikke brug for den helt store og meget avancerede udgave af en labelprinter. Omvendt vil en mindre udgave hurtigt blive for simpel, hvis jeres behov er meget stort. Så det gælder selvfølgelig om at få behov og størrelse på labelprinter til at passe sammen.

Selv de mindre labelprintere kan en del

Selv om jeres butik eller virksomhed er af en vis størrelse, og jeres behov for selv at kunne printe labels er medium, så kan en mindre labelprinter sagtens være helt fin. Gå ind og nærlæs produktbeskrivelsen for den enkelte labelprinter for at vurdere dens kapacitet og dens muligheder for at gå på nettet og så videre. Der er ingen grund til at investere i den helt store maskinpark, hvis en mindre kan gøre det. Nogle af dem, du kan få for et par tusinde kroner, kan både printe bogstaver, stregkoder, logoer, billeder og så videre. Du kan købe de ruller med etiketter, som I har brug for samme sted. Delfi har et godt og alsidigt sortiment af alt, hvad du har brug for inden for etiketter, labels og labelprintere med mere. Gå gerne på opdagelse i denne specialbutik, hvor du kan finde mange af de digitale kontorartikler, som en moderne virksomhed har brug for.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...