Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Guide: Bliv klar til kør-selv-ferien
Skal du og familien på kør-selv-ferie? Vil du gerne være sikker på, at I får en god og behagelig tur? Så får du her en guide til, hvordan du (og bilen) bliver helt klar til at drage på ferie.

Sørg for at have styr på dine forsikringer

Inden I begiver jer ud på en kør-selv-ferie til eksempelvis Sydeuropa, er det vigtigt, at du har styr på diverse forsikringer. Du skal tjekke op på, hvordan din bilforsikring dækker i udlandet, og derudover skal du undersøge, om der er vejhjælp inkluderet i din forsikringspakke. Ud over at du skal have styr på bilforsikringen, skal du også have styr på jeres egne, personlige forsikringer. Det er altid en god idé at have en ulykkesforsikring, men derudover er det også i særdeleshed fornuftigt at have en rejseforsikring, når I skal uden for Danmarks grænser. Skal I dyrke ekstremsport på ferien – eksempelvis dykke – skal I have en særlig forsikring.

Sikr dig, at bilen er i god stand

I vil gerne nå frem til jeres destination til den planlagte tid, og derfor nytter det heller ikke noget, at bilen bryder sammen midt på den tyske Autobahn. Sørg derfor for, at din bil er i god stand, inden I begiver jer afsted. Du kan med fordel sende den omkring en mekaniker, som kan give den et gennemgående tjek, hvis du vil være sikker på, at alt er, som det skal være. Har du selv nogenlunde styr på biler, kan du selvfølgelig også selv gennemgå den. Det vigtigste er, at du sørger for, at bilen ikke skranter, allerede når I kører hjemmefra. Så risikerer du, at det bliver en meget kort kør-selv-ferie.

Hav den gode komfort i bilen for øje

Når I skal køre i mange timer i streg, skal komforten i bilen være i orden. I forlængelse af det ovennævnte gør du derfor også klogt i at forsikre dig om, at din aircondition fungerer upåklageligt, så I ikke smelter væk Vil du altid have et behageligt klima i bilen, kan du få en billig pris for aircondition service. Ud over at din aircondition skal fungere, kan du også med fordel købe selepuder til eventuelle børn, så de kan sidde behageligt på bagsædet. Dertil kommer, at det er fornuftigt at undgå at have alt for meget oppakning inde i bilen. Skal man sidde oveni kufferter og tasker hele vejen til Spanien, kommer man sandsynligvis frem med ondt både det ene og det andet sted.

Tænk på underholdning til de mange timers kørsel

Særligt hvis der er børn med på kør-selv-ferien, er det vigtigt, at der er tænkt på underholdning til turen. De kære små kommer hurtigt til at kede sig, og det er både træls for dem og for jer voksne, som skal høre på deres beklagelser. For alles bedste er det derfor også fornuftigt at overveje, hvad I kan underholde jer med på den lange køretur. I kan for eksempel lytte til lydbøger, podcastserier eller musik sammen. I kan også lege diverse lege og spil, eller du kan vælge at installere skærme ved bagsæderne, så børnene kan se film.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...