Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Sådan handler du sikkert på nettet

At handle online er blevet en stor og helt almindelig del af de fleste danskeres hverdag. Og selvom Man måske vil svare anderledes, hvis man blev spurgt på dagen, er det de færreste af os, der rent faktisk han benægte nogensinde at have handlet. Og det er der heller ikke noget i vejen med, hvis man bare gør det forsvarligt og sikkert. For selvom man unægtelig ikke har samme føling med handlen, som man ville have, hvis man gik ned på strøget og købte noget, er det i langt de fleste tilfælde nøjagtigt lige så sikkert.

Men når det så er sagt, er der også nogle forhold, som egner sig væsentlig anderledes online. Og selvom mange vil få dig til at tro, at det er lige så sikkert, er man nok alligevel nødt til at være en smule mere påpasselig. Især når man ikke handler med et større velrenommeret brand.

I artiklen her kigger vi ind i, hvordan du får den sikreste handel i hus. Læs med videre og få lidt mere styr over, hvad du skal være påpasselig i forhold til, når du frivilligt indsender kreditkortoplysninger ol.

Tjek siden for sikkerhedsmarkeringer

En af de ting, man kan gøre for at være mere sikker på, at ens handel er forsvarlig, er ved at undersøge siderne for certifikater osv., der tilkendegiver, at siden handler i overensstemmelse med god skik og it-sikkerhed. Hvis siden har et sådant, er man nemlig forsikret om, at det er uden fare for økonomisk svindel, at man indsender sine bankoplysninger. Et af disse mærker og certificeringer kunne være e-mærket, som jo har til formål at tilkendegive, hvilke sider er sikre at handle på.

Er man dog ikke 100 procent tryg ved bare at tjekke for sikkerhedscertifikater, kan man også vælge samtidig at udstyre sit hardware med antivirusprogrammer og spyware-kontroller, der hele tiden kigger dit udstyr igennem for potentielle trusler. Faktisk er det af alle hardware-producenter anbefalet, at man har sådanne antivirusprogrammer installeret. Og før man har den kan man faktisk ikke være helt sikker på, at man ikke løber ind i en fælde og trussel.

En af de allerbedste antivirusprogrammer lige nu er NorthGuard. For med NorthGuard kan du sikre, at dit hardware detektor og advarer mod langt de fleste trusler, du bliver udsat for på en dag. Og den blokerer simpelthen for, at de overhovedet kan få adgang til dine systemer. Undgå online svindel med NorthGuard.

Brug altid sund fornuft – så er du rigtig langt

Udover at installere antivirusprogrammer og tjekke for sikkerhedscertifikater er det selvfølgelig også altid effektivt at bruge sin sunde fornuft. For selvom antivirusprogrammet fanger langt de fleste trusler, er det aldrig sikkert, at man undgår alle potentielle trusler. Derfor skal man da også huske altid at bruge sin sunde fornuft. Og tænker man sig om, når man handler online, er man faktisk rigtig langt i forhold til at kunne undgå de farer, der er forbundet med online surfing og køb på internettet.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...