Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Planlæg den gode halloween fest

Halloween er en af de sjove traditioner, vi har taget til os udefra. Det bærer underholdningen ved at klæde ud, som vi kender det fra fastelavn, hvor man også vil gå fra dør til dør og have det sjovt, men også konceptet om at udsmykke sit hus, som vi kender det fra juletiden. Ved at disse to forskellige former for festligheder finder sted samtidig frembringer et særligt humør, som har en effekt på resten af eventet.

Derfor når man planlægger en god halloween fest, så kan man virkelig gå bredt tilværks, ligesom man kan holde det meget nede på jorden og i begge tilfælde få en storslået oplevelse ud af det.

Tema og forarbejde

Der er to ord, som hurtigt får folk til at tænke halloween. Det ene er græskar, og det andet er uhygge. Når du påbegynder planlægningen for din store fest, så kan du lige så godt overveje disse to ting. Skal der være en sjov leg, hvor gæster skal snitte græskaransigter? Skal I have en lækker græskarsuppe lavet udenfor af en heks? Skal det fungere som en forret eller en form for måltid for natten for dem, der bliver så sent?

Alt dette er ting du kan overveje, ligesom du kan finde massere af ideer til, hvordan du får brugt din indre Weber spirit til at producere kød, der kan ligne væmmelige monstre og afhuggede legemsdele. Det er ting, som trækker folk ind i spændingen og den historie, som du indlægger i din udsmykning og til den fest, du skal have med dine nærmeste.

Det gode ved at opsøge ideer til forskellige hacks og DIY, som kan transformere lækre retter til disse fæle scenarier, er med til at gøre det hele mere levende og med kostumer og måske en smule rollespil, så har man virkelig slået hovedet på sømmet og gjort det klart.

Kan det tage overhånd?

Med pynt, udklædning og diverse rekvisitter så kan man måske gå over og frygte, at man tager det hele lidt for seriøst, og at man har ladet det hele tage overhånd. Frygten har den erkendende faktor at i modsætningen til den store pyntefest kendt som december, hvor julelys og gadeudsmykning er at finde over alt, varer flere uger, så er halloween så kort som en enkelt dag eller omtrent en uges længde.

Dog giver det en god opmærksomhed, og folk tager sig tid til at betage, hvor tydeligt passioneret man har været om at gøre Halloween til en fest, hvor intet er holdt tilbage. Samtidig får man muligheden for at inspirere andre til også at gøre noget ud af en højtid, som stadig har et diskuteret fodfæste i Danmark, da ikke alle er enige i, at en amerikansk tradition har noget at gøre her, frem for blot at udnytte, at den er her og have en uhyggelig temaaften med familien og nyde det til det fuldeste.

Det handler om at slå sig løs og finde morskaben i det.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...