Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Spil på esport

Oplever du lidt for ofte, at du skal kigge længe i pengepungen, før der dukker noget op? I så fald skal du måske overveje, om ikke det var tid til at gøre noget ved det.

Du kunne komme i gang med at oddse. Ikke på de gamle og kedelige sportsgrene, men på den esport, der faktisk interesserer dig?

Hvis du kan finde ud af oddse, er der penge at hente. Hvis du kun vil spille på dit spil, kan du sikkert også det. Hvis ikke, kommer det inden længe - bare rolig.

Din viden om esport får endelig sin ret

Der har ikke være mange gamere, der startede med at spille CS, fordi de tænkte, en dag bliver det her penge værd. I så fald har det været gamere, der har tænkt i sponsorpenge.

Starten på et nyt spil har en uskyldighed over sig. Det er spændende, og du vil bare gerne spille. På den måde minder det utrolig meget om alle andre sportsgrene.

I starten vil vi bare gerne have det sjovt med vennerne. Så en dag går der konkurrence i det.

I dag er hele industrien vokset sig så stor, at der er rigelig af konkurrence og penge, til at du også kan tage del af den.

Hvis du ikke er god nok til at få en sponsor og en betaling, kan du bruge din viden på at oddse på dit spil. Eller rettere oddse på spillerne i dit spil.

Spil dig til en økonomisk gevinst

Esporten har - som alle andre sportsgrene - selvfølgelig også udviklet sin egen mulighed for betting. Hvad er en sport uden muligheden for at skrige af det ene hold, fordi du er ved at tabe eller vinde en god sjat penge?

At oddse på sine helte er altid en sjov aktivitet. Eller at oddse for at gøre en kamp lidt mere spændende er også sjovt.

Der kan være penge at hente, hvis du vælger den rette udbyder, og hvis du har styr på dit spil. Hvis du har forstand på, hvad der gør det ene hold bedre end det andet. Hvis du ikke er bange for at investere tid i at undersøge de små hold. Hvis du gider bruge tid på at finde det rigtige odds, som du tør satse på.

Kom i gang med at oddse på esport på eSports-Betting.io/da.

Træf ingen overilede beslutninger

For overhovedet at have en chance for en nogenlunde indtjening, skal du lære at holde hovedet koldt og blodsukkeret lavt.

Du kommer til at tabe penge, når du oddser, det er helt uundgåeligt.

Tabet skal du lære at håndtere klogt. Du skal ikke tænke: Nu skal det vindes tilbage. Du vinder og du taber, sådan er det at oddse.

Alle tab og sejre skal behandles ens. Så når du taber, er det blot en dårlig indtjening den dag. Næste dag starter du forfra. At leve højt eller lavt på en sejr eller et tab gør din chancer for at vinde statistisk dårligere.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...