Klik her for at se denne uges tilbud





Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks





Emner



EFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Få det bedste ud af din barsel

Det er uden tvivl den bedste tid i dit liv, som du går i møde, når du får et barn. Men det ændrer ikke på, at nogle mennesker vil finde barslen en smule kedelig længden, da det er et helt halvt år man går hjemme med baby. Det er helt sikkert rigtig hyggeligt og beskæftigende det meste af tiden, men der vil også være stunder, hvor du ikke rigtig ved, hvad du skal give dig til for at få tiden til at gå. Det kan eksempelvis være, når din baby sover. Men det kan også være, at du bare ikke rigtig ved, hvad I begge to skal lave. Det kunne måske være rart, hvis I nogle gange kunne lave et eller andet anderledes, så I ikke altid bare opholder derhjemme, går en tur i ny og næ og så tager jer af de huslige pligter. Men hvad skal du finde på, som også er babyvenligt? Det kan selvfølgelig have stor betydning, hvor du bor henne i landet. Om vi som mennesker vil det eller ej, så er der formentlig lidt mere at finde på i de større byer.

 

Tag en tur i babybio

Hvis der er en biograf i dit nærområde, så kunne det være en god ide, hvis du undersøgte, om de i ny og næ holder noget babybio, hvor jeres mange babyer er i centrum. Her vil du derfor ikke finde dig irriterende hvis din baby eksempelvis begynder at græde og larme utrolig meget. Her vil alle være forstående overfor det, der sker – for det kunne lige så godt være deres baby, der fik gang i gråden. Det gode er, at dette også ofte vil blive afholdt en gang om ugen om formiddagen. Dermed passer det rigtig fint, at du kan gøre det, når det lige passer. Så når du er klar til at komme lidt ud i virkeligheden, så kan det her være det oplagte sted at hygge sig lidt med baby, hvor I måske kan spise noget lækkert og få en god kop kaffe. Du får ligeledes mulighed for at snakke med en masse andre, der er på barsel lige som dig. Det kan være rart at snakke med nogle mennesker, der er i samme situation som en selv.

Det gode ved at tage i en babybio er dermed også, at du kan vælge, om det bare skal være en hyggestund for dig og din baby, eller om du vil have nogle andre at snakke med også. Det giver derfor rig mulighed for, at du kan få opfyldt de behov, du har lige nu og her.

 

Shoppe og cafétur med baby

Hvis du undersøger diverse dameblade for, hvad der kunne være en god ide at gøre sammen med baby på din barsel, så vil mange af dem foreslå, at du kan tage ud at shoppe og tage på en café. Det kan du eksempelvis læse om på Alt for Damerne. Dette kan være utrolig afstressende, da det er rigtig hyggeligt bare at kigge lidt på noget tøj i stille og roligt tempo og vide, at du ikke skal nå noget. Din baby vil med garanti også godt kunne lide at følge med i det, som der sker uden for barnevognen. Det kan være lige så behageligt for baby bare at kunne kigge lidt med.

Når du skal vælge en cafe er det selvfølgelig en god ide at tage højde for, om de har plads til, at du kommer med en barnevogn og baby. Det er dog noget, som de fleste restauranter efterhånden har, da de godt ved, at der i ny og næ kommer en på barsel. Det kunne måske også være hyggeligt, hvis du valgte at tage en veninde med. Så kunne I måske for mulighed for at sladrelidt sammen, når I ellers kan få ro til det.

 

Meld jer til babysvømning

At vælge at tage til babysvømning er lidt af en klassiker. Det er noget, som alle dyrker næsten. Så det kunne være en fin ide, hvis du valgte at hoppe med på bølgen, da der selvfølgelig er en grund til, at det er så populært. Du og din baby kunne sikkert også få nogle gode ting ud af det. Dit barn vil med garanti få noget rigtig godt ud af at prøve at svømme i vandet. Selvfølgelig vil din baby ikke kunne klare at svømme rigtig, men det er stadig godt for barnet at prøve den lette følelse af at være i vandet. Det kan også være rigtig fint, at barnet får lov at prøve at pjaske lidt rundt med nogle badevinger på, imens du holder ham eller hende.

Her kan I som i babybio også få lov at møde en masse andre, som også er på barsel. Her kan I også få mulighed for at sludre lidt om alt og ingenting, der omhandler jeres babyer. Måske kan I også være så heldige at finde nogen, som i rigtig godt kan lide. Så kunne i finde ud af at tage sammen til babybio eksempelvis. Det er altid godt at have et lille netværk af andre, som også er på barsel. Så føler man sig ikke så alene med situationen.

 

Opgrader gåturen til en løbetur

Du har sikkert være ude på et utal af gåture i løbet ad din barsel allerede nu. Måske kunne det være sjovt, hvis du begyndte at gøre det til nogle løbeture i stedet for. På den måde kan du komme til at presse dig selv en smule og noget motion ind i din uge, hvor din baby også kan være med. Det kunne være, at det gik hen og blev en helt lille hobby for dig. Det kunne da være utrolig rart, for så kan du også begynde at få det rigtig godt med dig selv, når i bagefter tager hjem og bare hygger lidt derhjemme, uden at der sker det helt store.

Din baby vil sikkert også synes, at det er spændende at følge med i landskabet i et lidt hurtigere tempo. Det kan også være dejligt afslappende, hvis barnevognen gynger lidt mere af den grund.





Populære produkter










Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...