Klik her for at se denne uges tilbud





Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks





Emner



EFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


De fleste mennesker er helt pjattet med fødselsdag, og især når det er deres egen. Det giver også rigtig fin mening, for du ser gerne alle de mennesker, du holder af, og disse mennesker giver dig en masse positiv opmærksomhed. Det er sjældent noget, du vil blive i dårligt humør over. Det kan dog nogle gang være svært at overskue, hvad der skal til, før du kan få en helt perfekt fødselsdag, som andre også vil elske at være med til. Det er selvfølgelig vigtigst, at du selv er glad, men det er en rart også at tage højde for gæsterne.

Det kan måske lyde en smule overdrevet at skulle gå så meget på i sin fødselsdag. Du behøver heller ikke nødvendigvis at gøre det hver gang, men det kan være sjovt at gøre noget ud af det, når du eksempelvis har en rund fødselsdag. I sådan et tilfælde, så er det helt i orden, at du gerne vil holde en god fest og have dig en dag og aften, som du ikke kommer til at glemme lige foreløbig. Det er rart at have nogle gode minder at tænke tilbage på, så sørg for at lav sådan nogle, når der er mulighed for det. Og hvordan opbygger du så en fødselsdag, som du aldrig glemmer?

 

Sæt en flot scene for festlighederne

Det kan være en rigtig god start, hvis du sørger for at der nogle flotte sjove omgivelser at holde festen i. Det kan skabe en stemning, som du bestemt ikke ville få uden. Folk vil helt automatisk omme i stemning, når de ser de mange flotte ting, du har opstillet i dagens anledning. Du kan vælge at gøre det på mange måder, og du kan vælge om, det skal være dyrt eller billigt. Men det kan være en god ide, hvis der er et gennemgående tema eller farvekombination.

Når det kommer til pynt, så er det nærmest alfa omega, at der er nogle balloner. Balloner er ofte lig med fødselsdag og fest, så det skal nok være det, folk kommer til at tænke på med det samme, som de ser det. Så kan du vælge, at de her balloner skal komme til at matche den bordopdækning, som du har lavet. Hvis du eksempelvis har nogle blå duge, så kunne det være fint at matche det med nogle balloner, som går godt i spil med den farve. Det kan være den samme blå farve eller måske noget sølv for at give det helt lidt ekstra.

 

De gode drikkevarer skal frem

Du har sikkert allerede haft det i tankerne: Der skal nogle rigtig gode og sjove drikkevarer frem på bordet. Det er næsten uundgåeligt, at der ikke skal lidt sodavand, øl og vin på bordet. Det vil både du og gæsterne komme til at elske. Det gør altid et måltid lidt bedre, hvis der er lidt gode væsker at drikke til. Så her skal du også lige tænke lidt over, hvad der skal på bordet. Det behøver dog ikke at være dyrt. Du kan eksempelvis se på Politikkens guide over, hvilke gode vine du kan købe hos diverse discountbutikker. Det vil sige, at du ikke behøver at tage til den nærmeste vinforhandler for at finde nogle vine, der er rigtig gode.

Når det kommer til øl, så kan det være fint, hvis du både har de gode gamle klassikere som Tuborg, Carlsberg og Albani. Det er øl, som alle kender. Men det vil bestemt også være spændende for folk, hvis de kan vælge lidt imellem nogle specialøl, som de ikke har prøvet før. Der vil uden tvivl være nogle ølentusiaster, der ikke kan få armene ned, når de ser det. For dem vil det betyde, at der også kan være noget lækkert, som de kan nyde.

Du skal selvfølgelig ikke glemme, at der også skal nogle drikkevarer på bordet, som ikke indeholder alkohol. Det siger næsten sig selv, at der skal noget vand på bordet. Det kunne dog være lækkert, hvis du tilføjede noget danskvand og noget sodavand. Det vil folk nok sætte pris på, så de også lige kn slukke tørsten med alt den gode mad, som I sikkert også skal have. Her er drikke med alkohol ikke altid det mest optimale.

 

Der skal snacks på bordet

Du kommer nok ikke udenom, at der skal nogle snacks på bordet, når folk er færdige med maden. Det er ofte her, at folk trænger til lidt sødt, så det kunne være en god ide at stille noget chokolade og noget andet slik frem på bordene. Måske er gæsterne ikke så vilde efter det i begyndelsen, men det kommer nok hen ad aftenen. Så skal de nok begynde at tage for sig, når samtalerne begynder at køre. Så kan det være hyggeligt, at der lidt at tykke på imens.

Du skal blot sørge for, at der er lidt for enhver smag. Du kan have de typiske klassikere med som saltstænger og chips. De fleste siger, at de ikke bryder sig om saltstænger, men når de står foran dem, så kan de ikke lade dem være igen. Så det tyder på, at de ikke er så slemme igen. Det er uanset hvad en sikker vinder. Chips vil du næppe komme til at høre noget for. Det er ligeledes også en kategori i snacks, som alle godt kan lide. Du kan eksempelvis nøjes med at købe de smage, som alle kender.

Det er selvfølgelig også et must, at der skal noget slik frem. Det kan være chokolade, vingummier og lakrids. Der er nogle mennesker, der er mere til det søde, end de er til det salte. Det kan selvfølgelig også ske, at folk gerne vil have begge dele. Derfor er det nemlig en god ide, at begge dele er der. På den måde kommer du i hvert fald ikke til at glemme nogen, og der vil være noget for enhver smag. Så kan alle gå glade hjem, når festen engang er omme. Måske er du også heldig, at der er lidt tilbage, når det hele er slut.





Populære produkter










Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...