Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Find en anderledes gave til hende
Står du og leder efter den perfekte gave til hende, der fortjener noget helt specielt, fordi hun selv er unik? Så er der i dag masser af muligheder for at finde anderledes og uforglemmelige gaver, som kvinden i dit liv, din veninde eller din mor med sikkerhed aldrig har modtaget før og som hun måske ikke engang vidste, at hun ønskede sig.

En unik og betænksom gave

Chokolade falder ofte i god jord, og med en indbygget hilsen kan du gøre gaven endnu mere personlig. En plade lækker, belgisk chokolade og en kærlig, lille besked, der består af små bogstavstykker af chokolade vil med sikkerhed fungere perfekt som en sød og anderledes gave til hende — og så smager den fantastisk.   Overvejer du at forære hende noget, som hun kan have glæde af i mange år, og har du et billede fra et af jeres fælles minder, så er en pyntepude eller måske et termokrus prydet med billedet af jer oplagt som en personlig og anderledes gave.   Alternativt kan du vælge at overraske hende ved at navngive en stjerne efter hende eller jer begge to. Det er både en romantisk gave til kæresten eller en sød og anderledes gave til din veninde eller din mor.

En anderledes og actionfyldt gave til hende

Er hun til action og oplevelser, så er bridgewalking en oplagt gave til hende. Med denne oplevelsesgave får I mulighed for at skabe minder sammen, som I sent vil glemme. Guiden vil blandt andet fortælle jer om broens arkitektur og historie, alt imens I 60 meter over jorden bevæger jer henover Den Gamle Lillebæltsbro. Sammen kan I nyde den smukke udsigt over Jylland og Fyn mens bilerne og togene suser forbi 20 meter under jer. Der findes ikke andre lignende oplevelser i hele Europa, så det er med garanti en helt unik gave.   Skal der være fart over feltet, er en tur på vandscooter lige sagen. Med denne oplevelsesgave kan I køre på den samme scooter, mens I sammen oplever suget i maven og vinden i håret, når I kommer op på omkring 100 km/t.   Vil du hellere finde en oplevelsesgave til hende, der på én og samme tid er actionfyldt og byder på en meditativ ro, som man ikke finder andre steder, så er ballonflyvning værd at overveje. Her kan I sammen nyde den eventyrlige udsigt over det smukke danske landskab med dets skove og søer. Her kommer man hurtigt langt væk fra hverdagen og får mulighed for at stresse helt af, imens man skuer langt ud over den brede horisont.   En unik anderledes gave til hende kunne også bestå af en middag for to i komplet mørke. Her vil I nyde en hemmelig 3-retters menu akkompagneret af nøje udvalgte drikkevarer, der passer til maden. Når synssansen hæmmes skærpes de andre sanser, og netop derfor vil smagsoplevelsen under denne middag være noget helt specielt. Udover den intime og romantiske stemning, som mørket skaber, kan det være en sjov udfordring at spise i mørket. Udover den kulinariske oplevelse byder aftenen blandt andet også på interessante lydquizzer.
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...