Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Giv dig selv en gave – bliv medlem af en A-kasse

Er du medlem af en A-kasse? Hvis ikke, er der mange gode grunde til at give dig selv et medlemskab. Først er fremmest er du selvfølgelig økonomisk sikret, hvis du mister dit arbejde. Men vidste du, at der med A-kassen også medfølger en masse gode medlemsfordele?

Mange A-kasser tilbyder ikke blot sparring og hjælp til jobsøgningen, de tilbyder også hjælp til efteruddannelse og omskoling. Og A-kasser indgår også aftaler med forskellige forretningspartere, så du som medlem får adgang til gode rabatter.

Og vælger du en A-kasse, som også er en fagforening, er du sikret gratis juridisk hjælp både som arbejdsløs, og når du er i arbejde. Ved at vælge en A-kasse som 3f a-kasse vælger du en A-kasse, som kan det hele.

Støtte, hjælp og en fast indkomst

Der kan opstå mange spørgsmål, når man er ansat. Fagforeningen varetager dine interesser som lønmodtager, og du kan altid spørge dem, hvis der er noget i dit ansættelsesforhold, du er i tvivl om. Fagforeningen kan hjælpe dig, hvis du bliver fyret, men de kan også hjælpe dig, når du er i arbejde. Du kan spørge dem om alt, der har med din ansættelse at gøre. De kan f.eks. vejlede dig om regler for sygefravær, ferie, arbejdsmiljø og løn. Fagforeningen kender dine rettigheder, og det er deres job at være der for dig.

Hvis du ikke har et arbejde, er det primært A-kassen, du er i kontakt med. Som medlem af en A-kasse kan du få dagpenge i stedet for bistandshjælp og er på den måde sikret en fast indkomst.

Også som nyuddannet kan du få dagpenge. Du skal bare sørge for at melde dig ind senest 14 dage efter, du har afsluttet din uddannelse. Det er gratis at være medlem, mens man studerer, så er du stadig i gang med en uddannelse, kan du ligeså godt melde dig ind i dag som i morgen.

Gå på shopping med et A-kasse medlemskab i lommen 

Der er meget at lære, når man skal søge sit første job. A-kassen hjælper dig ind på arbejdsmarkedet og tilbyder kurser og vejledning i, hvordan man skriver jobansøgninger og CV’er. Og de hjælper også med gode råd og fif til, hvordan man bruger sit netværk og søger job uopfordret.

Et medlemskab af en A-kasse betyder, at man som arbejdsløs ikke behøver leve på en sten. For ud over den faste indtægt kommer der med medlemsskabet også en lang række fordelagtige rabatter.

Mange A-kasser giver rabat på dine forsikringer, på leje af feriehuse og på køb af ferierejser. Og som om det ikke var nok, kan du også få rabat, når du shopper.

3f har f.eks. lavet et Pluskort til deres medlemmer. Med det i lommen kan du få rabatter på alt fra elektronik, oplevelser, personlig pleje, tøj, autoudstyr og ting til boligen. 

Så hvis du ikke allerede er medlem af en A-kasse, så skynd dig at blive det. Et medlemskab er en gave for livet, som kan mærkes på pengepungen på mere end én måde.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...