Klik her for at se denne uges tilbud





Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks





Emner



EFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Sådan oddser du på e-sport

De fleste ved udmærket godt, at man kan satse penge på sport - fodboldkampe og andet lignende. Man kan gætte på, hvem der vinder, og hvad den endelige stilling bliver. Gætter man rigtigt, vinder man nogle penge. Gætter man forkert, har man tabt sin indsats. Det hedder at oddse.

Men det er ikke kun fodbold og lignende sportsgrene, du kan oddse på. Nu kan du også oddse på e-sport. Se bare her: CSGO-Betting.io/da.

Odds på computerspil

Counter-Strike og andre computerspil er blevet mere og mere populære. Computerspillene er blevet en hel industri og en hel sportsgren – e-sport. Det er nemlig ikke så nemt at være blandt de bedste til at spille fx Counter-Strike. Det kræver øvelse, talent og hurtige reflekser.

Da e-sporten er blevet så stor, er den kommet op på linje med fodbold, når det kommer til betting. Du kan spille på, hvilket hold der vinder en turnering og meget mere.

Det er nemt – og svært

Du kan hurtigt komme i gang med at bette på fx CSGO, som man også gerne kalder Counter-Strike: Global Offensive. Det er ikke svært at finde steder, hvor du kan bette. Det er heller ikke svært at lave dit første bet.

Det svære ved CSGO betting og i det hele taget betting er at vinde. Du skal gætte rigtigt, så du får dine penge igen plus gevinst.

Du kan foretage et rent gæt, og så kan du godt være heldig. Men gætter du bare ud i den blå luft, er det held, der skal til. Forbereder du dig godt, kan du gætte mere kvalificeret. Et kvalificeret gæt har altid bedre chancer end et rent gæt. Det gælder alle spil. Så det kræver noget forberedelse, hvis du vil vinde.

Counter-Strike

Er du helt ny ud i e-sport, så ved du måske slet ikke, hvad Counter-Strike eller CSGO er. Det kan godt være, at du er nysgerrig alligevel. Det er nemlig lige så spændende at bette på e-sport som på almindelig sport.

CSGO er et online computerspil. Det er meget populært. Det er et skydespil, hvor det går ud på at skyde de andre. Du spiller en person, og du skal prøve at skyde de andre personer, før de skyder dig.

Det er dog ikke bare et skydespil. Det ville være for enkelt at kalde det det. Der er meget taktik i spillet. Man spiller sammen i hold og skal kommunikere med de andre og samtidig kunne handle hurtigt, hvis man pludselig står over for fjenden.

De danske stjerner

I mange sportsgrene er der bestemte lande, der dominerer. Det kan være svært som lille nation at hamle op med de store nogle gange. Men når det kommer til e-sport og CSGO, så er Danmark rigtig godt med. Vi har et hold, der hedder Astralis, som har klaret sig yderst godt.

Vil du gerne i gang med at spille på e-sport, kan du undersøge, hvornår den næste turnering er. Måske kan du se nogle danskere spille? Måske er du klar til allerede at lægge et bet?





Populære produkter










Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...