Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Bliv wellness-ekspert derhjemme

Der er mange, der har en lille wellness-ekspert i maven, og vi behøver faktisk ikke besøge dyre spa-faciliteter og kurbade for at få den helt rigtige wellnessfølelse derhjemme. Her kan du læse mere om, hvordan du bliver wellness-ekspert derhjemme. Så kan du spare både tid og penge.

Lav en wellnessdag om ugen

Hvis du vil få den helt rigtige wellnessfølelse derhjemme, kan du sætte tid af til en wellnessdag om ugen. Her kan du forkæle dig selv, og måske en veninde eller to. Det er meget billigere, end at besøge et professionelt kurbad, men det kræver, at man har nogle nøglefaktorer på plads først.

Dit badeværelse kan blive en wellnesshimmel ved bare få greb. Du kan rulle håndklæderne sammen, i stedet for at folde dem. Invester i en god skrubbebørste, som du kan fjerne døde hudceller med, når du har været i bad og en god oliebrænder, der skaber den helt rigtige duft og stemning.

Invester i de rette produkter

Produkter spiller en stor rolle, når det kommer til wellness, og det er måske ikke her du skal spare. Du skal spare penge på det, du slipper for at bruge på et dyrt kurbad, men med de rette produkter, så kan du investere i at få den samme oplevelse derhjemme – og de samme resultater.

Selv om produkter kan være dyre, så er det alligevel billigere, end at besøge et SPA eller kurbad. Derfor er det her du kan investere lidt ekstra, fordi det har meget at sige, hvilken kvalitet der er på de produkter du vælger. Her skal du gå efter naturlige ingredienser og veldokumenterede kliniske studier. Du kan med fordel også gå efter de gode dufte og aromaterapeutiske olier, der giver den helt rigtige følelse.

Også når det kommer til hudpleje, er det vigtigt at investere lidt ekstra. Huden er vores største organ, og den skal plejes rigtigt. Invester i ansigtsmasker og cremer med aktive ingredienser, som du kan spare til din ugentlige wellnessdag. Så bliver du så god som ny.

Find god underholdning

Wellness handler ikke kun om udseende, men hvordan vi har det. Det kan være svært at få stresset væk i en travl hverdag, og mange af os bærer stresset med hjem, når vi tager fra kontoret hver dag. Derfor er det helt essentielt, at man finder den helt rigtige afkobling, der kan hjælpe med den ultimative afstresning, når man kommer hjem fra arbejde.

For at koble af bedst muligt, er det vigtigt, at man får tankerne over på noget helt andet. Så skal man holde sin hjerne optaget. Dermed bliver det ikke aktivt eller stimulerende nok bare at tænde for fjernsynet. Der skal stærkere krudt til. Spil er en god måde at koble af på, fordi det får dine tanker over på noget helt andet. På gameofchance.no/ finder du et væld af onlinespil, som du kan hygge dig med, når du har brug for at få tankerne over på alt andet end arbejdet. Spil er god og aktiv underholdning, og man kan få timevis af spil ud af en enkelt spilleside. På spillegratis.no/ finder du sjove gratispil, så du kan blive godt underholdt på din wellnessdag, og glemme alt om arbejdsstress og bekymringer.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...