Klik her for at se denne uges tilbud





Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks





Emner



EFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Få fart på fritiden med en motorcykel

De fleste af os har nok at lave i hverdagen, og det kan føles som lidt af en spændetrøje. Derfor kan det være fedt med en fritidsinteresse, hvor man kan føle sig fri og få fart på. En motorcykel kan være det oplagte valg!

Du har garanteret drømt om det før: Endeløse veje i solskin, hvor du bare drøner derudad. Du er helt fri af hverdagens bekymringer, stress og jag, og du føler dig fuld af spænding og eventyr. Det er en klassisk motorcykel-drøm, og de fleste drenge og piger har nok haft den.

Det er imidlertid ikke alle, der tænker på at gøre den til virkelighed. Det kan imidlertid godt betale sig, for en sjov fritidsinteresse, som man virkelig nyder, kan bidrage til meget godt. Det kan nedsætte stress, give mere overskud og livskvalitet.

Sådan finder du den rigtige motorcykel

Motorcykler kan fås i mange formater og på mange måder. Hos Mc klær kan du finde det meste, og du kan tanke op på diverse former for udstyr. Først og fremmest skal du selvfølgelig finde ud af, hvad for en motorcykel-drøm, der passer bedste til dig.

Splinternyt mærke eller retro-motorcykel?

Du kan fx tænke lidt over, om det er en splinterny og strålende motorcykel, som passer til dig. Her er nok af populære mærker at vælge mellem, og du kan nørde dig frem til det rigtige for dig. Men det kan også være, at du i højere grad er tiltalt af idéen om en retromodel.

Sjovt gør-det-selv-projekt i garagen

Du kan finde en brugt motorcykel billigt og indkøbe de bedste reservedele i høj kvalitet, som du kan peppe den op med. Det gør også motorcyklen til et sjovt projekt i fritiden, hvor du kan bruge lang tid ude i garagen. Det kan være et rigtig dejligt pusterum i hverdagen, hvor du kan slippe alle dine praktiske bekymringer.

Solo-trafikant eller tur med en ven?

Der er også andre ting, der er værd at overveje, inden du kaster dig ud i livet på vejene. Hvordan ser du fx din første køretur? Er du en lonely rider, som kører ud mod solnedgangen alene med dine egne følelser? Eller har du selskab af en anden motorbølle, som også nyder vinden i ansigtet og følelsen af frihed?

Det kan være fedt at tage teoritentamen sammen med en ven. I det hele taget kan det være sjovt at have nogle at nørde med. Når man deler en lidenskab, opbygger man også et helt særligt bånd. Derfor kan motorcykel-hobbyen også være en oplagt mulighed for at få et nyt, stærkt venskab.

Find den rette motorbølle

Det kan du imidlertid både få med en ny og en gammel ven. Du kan opstarte et helt nyt venskab omkring motorcykel-interessen, og så vil det få en flyvende start. Måske er der én, du i lang tid godt har villet lære bedre at kende, men I har savnet noget at være fælles om? Så er det en god mulighed at give ham eller hende en opringning og smitte dem med fartdrømmen.

Du kan også tage et allerede eksisterende venskab til et nyt niveau. Man lærer nemlig hinanden godt at kende, når man er på ture sammen, og I kan jo tage lige derhen, hvor I vil. Det vil skabe uforglemmelige oplevelser, som vil gøre jeres venskab endnu mere værdifuldt.





Populære produkter










Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...