Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Der er ingen tvivl om, at det er dejligt at have fri. Til gengæld kan man ind imellem godt blive i tvivl om, hvad man egentlig skal bruge fritiden til. Det har vi et par gode bud på! Læs med her og få fart på i fritiden!

Frihed er vidunderligt, men nogle gange kan vi have svært ved at forvalte den. Hvad skal man fx lave i ferien, når man ikke lige har fået den helt store rejse planlagt? Og hvad med i weekenden? Når man endelig har fri, vil man jo gerne bruge tiden godt – og ikke på at sidde i sofaen med sin telefon døgnet rundt.

Det kan du lave i fritiden

Heldigvis findes der mange uhyggeligt sjove ting, som du kan bruge fritiden på. Det kan være aktiviteter lige fra de helt stillesiddende sysler – fx håndarbejde som hækling - til noget med mere fart på. Ved at vælge en fritidsinteresse, der giver sus i maven og vind i håret, får du et godt boost på energi-kontoen. Derfor har vi et par idéer til fritidsinteresser med fart på.

Få et kick med en tur på motorcykel

Vores første bud på en fed fritidsinteresse, er motorcykel. Tag et kig på Qvalemc og lad dig inspirere til din nye, hæsblæsende hobby. Der er næppe noget mere frisættende end en tur ud på landevejene med motorcyklen. Du kan køre lige, hvorhen du vil, og du kan få masser af fart på.

Det kan være lidt det adrenalin-sus, der skal til, for at du får mere energi i hverdagen. Nogle gange kan vi godt blive lidt passive i livet, og her kan det altså være en fordel at give det indre barn, hvad det drømmer om: Fri leg og masser af fart på. Desuden får du mulighed for at nørde igennem, når det kommer til mærker, reservedele med mere.

Cyklen uden motor kan også bruges

Hvis du synes, at det lyder lige vildt nok, kan vi berolige dig med, at du sagtens kan justere lidt på planen. En cykeltur på jernhesten uden motor kan også være en dejlig oplevelse, i både ind- og udland. I Norge kalder de det for sykkel, og hvis du formår at blive ægte cykel-entusiast, kan en tur i de norske fjelde være uforglemmelig.

Cykel-entusiaster er der nok af, og overalt i det danske land kan du finde fællesskaber. Her dyrker man hobbyen sammen, og der er masser af muligheder for at cykle ture sammen. Derfor kan det også være en god måde at finde nye venner på.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...