Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Er det tid til at begynde at rejse igen? I sådanne tilfælde er det vigtigt at være på den sikre side og beskytte dine værdigenstande. Vores kufferter kan ende i de forkerte hænder af forskellige årsager, enten ved en fejl eller med vilje, og det værdifulde indhold kan forsvinde for evigt. Derfor er det vigtigt at planlægge for det værste og få en GPS -tracker. Du kan nemt montere dette på din kuffert, uanset om du rejser med tog eller fly. Du kan følge dens position i realtid og se historien direkte på din mobil, mens du kan slappe meget mere af, når du er på farten.

Hvis du vælger at rejse i bil i stedet, kan det være mindst lige så vigtigt at bruge tyverisikring, både når det kommer til dine kufferter, men også til din bil eller et andet køretøj, du rejser med. Biltyveri er utroligt almindeligt, og det kan være ekstremt svært nogensinde at få det tilbage i god stand. MiniFinder tilbyder flere forskellige typer GPS-trackere, herunder den verdensførende køretøjssporer Zepto. Med denne tracker kan du spore dine køretøjer. Hvis du også vil beskytte andre værdigenstande mod tyveri, er der også specialprodukter til det, herunder MiniFinder Pico, som du kan montere på, såsom poser, der indeholder dyre genstande.

Du kan nemt montere en køretøjssporing på f.eks. Din bil, og du kan derefter se din bils position minut for minut gennem det tilhørende softwaresystem. I systemet får du en alarm, når din bil eller et andet køretøj bevæger sig uden for et bestemt område. Du får adgang til sabotagealarmer og hastighedsalarmer, hvilket giver dig større synlighed på afstand. Skulle du lide af biltyveri i løbet af din ferie, kan du direkte se bilens position og historie, hvilket er ekstremt værdifuld information for politiet i deres arbejde. Udover at beskytte din bil mod tyveri, kan det også være en god idé at beskytte din campingvogn, autocamper, knallert, motorcykel eller båd mod tyveri. Uanset hvilket køretøj du bruger, giver en GPS den bedste tyverisikring, du kan forestille dig.

Tusindvis af tyverier rapporteres hvert år, ikke mindst når du rejser. Med en GPS -spor sender fra MiniFinder kan du beskytte dine værdigenstande og spore dem i realtid. Banesenderen er blandt de mindste på markedet, hvilket gør dem lette at skjule i kufferten for uautoriserede personer. På trods af deres slanke størrelse har de en kraftfuld ydelse med lang batterilevetid.

I MiniFinder GO foregår al sporing automatisk via det skybaserede sporingssystem, som du let kan få adgang til i din mobil eller computer.

Læs mere: https://minifinder.dk

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...