Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Det kan være lidt af en hovedpine at finde den rette vært- eller værtindegave. For slet ikke at tale om julegaver, især til de slags mennesker, som påstår, at de ikke ønsker sig noget. Så må man pludseligt selv ud at være kreativ. Noget de fleste vil blive glad for er nogle nye redskaber og maskiner, som måske gør det mere spændende at lave en lækker middag – eller måske bare letter byrden lidt for den, som står for madlavningen i hjemmet.

Du kan for eksempel gå på opdagelse online, hos Imerco, Bahne eller Coop. Vi guider dig til 7 køkkengaver, som du kan overveje – også som gave til dig selv, selvfølgelig!

Blender: Alle fortjener en god blender i køkkenet

Der findes ingen mennesker, som ikke fortjener at eje en god blender. Overvej lige, hvor alsidig sådan en maskine er. Alt fra en nem suppe til en nærende smoothie efter en god gang træning – alt bliver nemmere med sådan én i køkkenet.

Grøntssagsskærer: Grønne snacks bliver pludseligt lige så nemme, som de er sunde

Man skal ikke ase og mase med knive og rivejern mere end allerhøjst nødvendigt i dette liv. Så hvorfor ikke investere i en smart grøntssagsskærer? Navnet forklarer nærmest konceptet, og vi kan tilføje, at bliver man ikke et sundere menneske af at eje sådan én, så sparer man i hvert fald noget værdifuld energi på det.

Kaffe- eller tekande: Noget at varme sig på i den kolde tid

Når det er koldt og vådt i det danske land (og lad os nu bare være ærlige, det er ikke så sjældent, vi oplever det på vores breddegrader), så skal der rigelige mængder af kaffe og te til at få os til at hænge sammen. Så måske skal du på udkig efter en flot og smart ny kaffe- eller tekande, når du er på gavejagt til dig selv eller én, du har kær.

Bageartikler: Lad duften af hjemmebag brede sig

Der findes næsten ikke noget mere lækkert end en søndag eftermiddag med varm te og en god gang hjemmebag. Der findes remedier til bagning i alle størrelser, former og slagser. (Psst, hvis du giver sådan en gave, er der chancer for, at der falder hjemmebag af til dig – det er win-win!)

Køkkenknive: Knivskarp madlavning fra nu af

Har vi ikke alle sammen forsøgt at skære med en sløv køkkenkniv? Det er livet simpelthen for kort til. Måske skal du på udkig efter et nyt sæt – for sådan et vil de fleste helt sikkert blive glade for.

Opbevaring: Fyld skabet op med krukker

Hvis ikke du har prøvet at få kribledyr i dine havregryn eller posen med mel, så har du enten været ualmindelig heldig – eller forsigtig. Sørg altid for at isolere hver type tørmad i hver sin krukke. Så sådan nogle er en glimrende gaveidé, hvis du spørger os.

Skåle: Små funktionelle kunstværker

Vi taler altså om sådan nogle små skåle, som kan rumme alt fra sunde snacks til guldkarameller. De kommer i alle farver og former, og hvis du leder grundigt nok, kan slikskålen det nærmest fungere som et kunstværk på modtagerens sofabord.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...