Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Leder du efter noget spændende og inspirerende at give dig til i disse tider? Når efteråret for længst er passeret, julen overstået og ikke så meget at se frem til i den kommende tid, så er det godt at kaste sig ud i kreative projekter. Har du en bolig, så er der faktisk en hel del du kan give dig til. Læs med her.

 

Feng Shui igennem hele hytten

Et af de helt store projekter du kan kaste dig ud i, er at friske boligen op med helt ny indretning. Nogle gange er måske bare lige en make-over, som kan gøre hele forskellen. Hvis du alligevel synes, at farverne eller inventaret er blevet til kedeligt at kigge på, så er projekt bolig-make-over, måske det som du skal kaste dig ud i.

 

Farver skaber liv

Hvis dit hjem er præget af hvide vægge og meget neutrale møbler, og pynteting, så vil du måske blive overrasket over, hvor meget farver egentlig kan gøre ved hjemmet. Et godt tip er for eksempel at overveje at tapetsere en eller flere af væggene. Det er blevet ret så moderne at have tapet derhjemme, også bare på en enkelt væg. Man kan tilmed få fototapet, som bare kan give rummet så meget liv og farve. Hvis ikke maling eller tapet er på listen over, hvad du vil ændre, så kan du også gøre meget andet. Du kan eksempelvis kombinere den mere enkelte stil med for eksempel farverige malerier eller grønne planter. Måske, trænger boligen også til at få udskiftet persiennerne til lamelgardiner for et anderledes look.

 

Køb dine lamelgardiner her

Hvis du overvejer at udskifte de nuværende gardiner eller persienner, så køb dine lamelgardiner her. Lamelgardiner er enormt praktiske, og kan fås i forskellige farver blandt andet. Derudover, findes de også i forskellige slags materialer. Lamelgardiner kan for eksempel fås som elektriske, hvis man ønsker dette.

 

Et nyt soveværelse

Nu er soveværelset jo et særdeles vigtigt rum i boligen, da man typisk bruger omkring en tredjedel af ens liv i netop sengen. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så kan du måske også overveje at skifte sengen ud med en ny og bedre en af slagsen. Indret gerne soveværelset, så det er enormt hyggeligt at være i. Køb et dejligt stort tæppe som er blødt at træde på, samt pynt væggene med ting som afspejler ro og velvære.

 

Har du en have?

Har du en have til din bolig, så skal du heller ikke være bange for at kede dig. For når man er haveejer, så er der nemlig rigtigt mange projekter man kan kaste sig ud i. Og dette gælder faktisk på flere tidspunkter af året. Hvis du drømmer om at skulle i gang med at plante en masse, når tiden er inde, så kan du måske allerede nu begynde at klargøre haven eller om ikke andet rydde op i den. Er du ny indenfor havearbejde, så kan du heldigvis finde masser af gode tips på nettet.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...